Hoe De Lay-out Van De Knoppen Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Lay-out Van De Knoppen Te Veranderen
Hoe De Lay-out Van De Knoppen Te Veranderen

Video: Hoe De Lay-out Van De Knoppen Te Veranderen

Video: Hoe De Lay-out Van De Knoppen Te Veranderen
Video: Tutorial 2: Lay-outs en eerste interactie 2024, Mei
Anonim

De taak om de rangschikking van knoppen op verschillende taakbalken te wijzigen, blijft altijd relevant voor de meeste gebruikers, omdat u hiermee enkele weergaveparameters kunt aanpassen aan individuele voorkeuren.

Hoe de lay-out van de knoppen te veranderen
Hoe de lay-out van de knoppen te veranderen

instructies:

Stap 1

Sleep de te verplaatsen knop op de taakbalk van Microsoft Windows 7 naar de gewenste positie. Houd er rekening mee dat: - de locatie van de pictogrammen in het systeemvak op dezelfde manier kan worden gewijzigd; - de locatie van de verplaatste applicatieknop, die aan de taakbalk is vastgemaakt, wordt opgeslagen, zelfs nadat deze is gesloten; - de locatie van de verplaatste applicatieknop die niet aan de taakbalk is vastgemaakt, wordt opgeslagen totdat de applicatie wordt gesloten; - vensters van bestanden die door de applicatie worden gebruikt, zijn gegroepeerd in één gebied, ongeacht het tijdstip waarop ze werden geopend (voor Windows 7).

Stap 2

Open het menu "Beeld" van de bovenste werkbalk en ga naar het item "Werkbalken" om de bewerking van het wijzigen van de rangschikking van knoppen uit te voeren (voor Microsoft Windows 2000 en hoger).

Stap 3

Selecteer de opdracht Aanpassen en geef de knop op die moet worden verplaatst in de map aan de linkerkant van het aanpassingsvenster dat wordt geopend.

Stap 4

Wijzig de locatie van de geselecteerde knop met behulp van de speciale knop "Omlaag" of "Omhoog" of gebruik andere opties voor het wijzigen van de parameters: - specificeer de gewenste knop in de map aan de linkerkant van het instellingenvenster en voeg deze toe aan het paneel door klikken op de knop "Toevoegen"; - specificeer de gewenste knop in de map aan de linkerkant van het instellingenvenster en verwijder deze uit het paneel door op de knop "Verwijderen" te klikken; - specificeer de gewenste weergave-optie voor de geselecteerde knop in het dropdownmenu -lijst van de regel "Knoptekst" om de positie van de tekst of de grootte van het pictogram te wijzigen; - keer terug naar de oorspronkelijke weergave van de werkbalk door op de knop "Reset" te klikken (voor Microsoft Windows 2000 en hoger).

Stap 5

Roep het hoofdmenu van het Microsoft Windows-besturingssysteem op om de procedure uit te voeren voor het wijzigen van de locatie van de knoppen op de werkbalk van de Firefox-browser en ga naar het item "Alle programma's".

Stap 6

Start de Mozilla Firefox-toepassing en vouw het menu "Beeld" uit in de bovenste werkbalk van het programmavenster.

Stap 7

Specificeer het item "Werkbalken" en roep het instellingendialoogvenster op door op de knop "Aanpassen" te klikken.

Stap 8

Sleep de te verplaatsen knop naar de gewenste positie en verlaat de browser (voor Firefox).

Aanbevolen: