Een Logboek Verwijderen In Firefox

Inhoudsopgave:

Een Logboek Verwijderen In Firefox
Een Logboek Verwijderen In Firefox

Video: Een Logboek Verwijderen In Firefox

Video: Een Logboek Verwijderen In Firefox
Video: Firefox тормозит, как вернуть бывалую силу? 2024, Mei
Anonim

De browsergeschiedenis van Mozilla Firefox bevat alle informatie over de pagina's die u op internet bezoekt. Ondanks de grote voordelen van deze optie, heeft deze één belangrijk nadeel: elke gebruiker kan uw acties op internet te weten komen. Om dit te voorkomen, kan het logboek eenvoudig worden gewist.

Een logboek verwijderen in Firefox
Een logboek verwijderen in Firefox

Noodzakelijk

  • - Internet toegang;
  • - Mozilla Firefox-browser.

instructies:

Stap 1

Om de lijst met bezochte pagina's te verwijderen, start u de Mozilla Firefox-webbrowser, gaat u naar het menu "Geschiedenis" en selecteert u "Toon volledige geschiedenis". Er is een venster met een lijst met records voor u geopend, selecteer ze allemaal door tegelijkertijd op de Ctrl- en A-toetsen (Engels) te drukken. Ga vervolgens naar het menu "Beheer" en selecteer "Verwijderen". Na het voltooien van deze stappen wordt uw logboek volledig gewist.

Stap 2

Om de geschiedenis automatisch te verwijderen wanneer u de browser afsluit, gaat u naar het menu "Extra", klikt u op het gedeelte "Opties" en vinkt u het vakje aan naast "Geschiedenis wissen wanneer Firefox is gesloten". In dit geval kunt u in de sectie "Parameters" zelfstandig de te verwijderen objecten selecteren. Dit kunnen zowel bezochte pagina's als opgeslagen wachtwoorden zijn.

Stap 3

Stel de periode in voor het verwijderen van de lijst met bezochte pagina's. Om dit te doen, geeft u in het gedeelte "Privacy" het vereiste aantal dagen op voor de optie "Browsegeschiedenis ten minste …" onthouden. Na deze periode zal Mozilla Firefox het logboek van oude informatie wissen.

Stap 4

Als je geen tijd hebt om in de browserinstellingen te graven of je bent gewoon te lui om het te doen, selecteer dan de modus voor privé browsen daarin. U kunt dit doen door te klikken op het item "Enter Private Browsing Mode" in het menu "Extra". Wanneer u in deze modus werkt, zal Mozilla Firefox geen informatie opslaan over de sites die u bezoekt, zoekopdrachten, downloads en vele andere acties die u onderneemt.

Stap 5

Wanneer u bezoeken aan slechts enkele sites wilt verbergen, gebruikt u de handige optie waarmee u een specifieke site niet in het logboek kunt weergeven. Het bevindt zich in de sectie "Journaal" - "Toon het hele tijdschrift". Klik met de rechtermuisknop op de gewenste site en selecteer "Deze site vergeten" in het contextmenu dat verschijnt. Daarna zijn sporen van gebruik niet zichtbaar in het journaal.

Aanbevolen: