Hoe Chroom Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Chroom Te Herstellen
Hoe Chroom Te Herstellen

Video: Hoe Chroom Te Herstellen

Video: Hoe Chroom Te Herstellen
Video: ROEST verwijderen van Chrome! How to/ Hoe moet je 2024, Mei
Anonim

De internetbrowser Google Chrome kwam onverwachts op de markt en werd in een paar maanden tijd een van de populairste internetbrowsers. Goede snelheidsindicatoren, leuke gadgets en een eenvoudige interface maakten het een favoriet van een breed scala aan gebruikers. Als u problemen ondervindt en uw browser moet herstellen, kunt u dit in een paar eenvoudige stappen doen.

Hoe chroom te herstellen
Hoe chroom te herstellen

instructies:

Stap 1

Ga naar de startpagina van Google - www.google.ru. Eenmaal erop, voeg je toe in het browservenster / chrome, waardoor je je op de officiële browserpagina bevindt. Aan de rechterkant ziet u een grote knop Google Chrome downloaden. Klik erop en wacht tot het downloaden is voltooid

Stap 2

Na voltooiing hoeft u alleen maar het installatieprogramma uit te voeren en het programma te installeren. U kunt deze methode ook gebruiken om het installatieprogramma eenvoudig te downloaden en vervolgens over te brengen naar andere computers die momenteel geen internetverbinding hebben.

Stap 3

Een alternatieve manier is om gewoon terwijl op voer www.google.ru in het zoekvak van Google Chrome in. De eerste regel van het resultaat zal dezelfde pagina zijn

Stap 4

Download uw browser niet van andere sites. Dit is niet alleen zinloos, omdat alleen de officiële ontwikkelaar de meest recente en stabiele versie kan hebben, maar het is ook gevaarlijk, omdat de browser op gratis sites met een virus kan worden geïnfecteerd.

Stap 5

Ga naar chrome.google.com/webstore om geïnstalleerde gadgets te herstellen. Dit is de officiële Google-winkelpagina en de enige plek om Chrome-apps te downloaden als u uw besturingssysteem en de browser zelf niet wilt beschadigen.

Aanbevolen: