Hoe De Grafische Driver Te Installeren Install

Inhoudsopgave:

Hoe De Grafische Driver Te Installeren Install
Hoe De Grafische Driver Te Installeren Install

Video: Hoe De Grafische Driver Te Installeren Install

Video: Hoe De Grafische Driver Te Installeren Install
Video: HOE Installeer je WINDOWS 10? 👨‍🔬 - Schone Installatie, Drivers, Instellingen voor Games 2024, April
Anonim

Het vinden van de juiste grafische driver is erg belangrijk voor de meeste computers en laptops. Dit zorgt voor een stabiele werking van de videokaart. Het hebben van de juiste driverversie kan zelfs de prestaties van uw videoadapter verbeteren.

Hoe de grafische driver te installeren install
Hoe de grafische driver te installeren install

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Zoals de praktijk laat zien, heeft het geen zin om te proberen stuurprogramma's voor een videokaart bij te werken of te installeren met behulp van een standaardfunctie van het Windows-besturingssysteem. Open Apparaatbeheer en vind je videokaart in de lijst met aangesloten apparatuur. Schrijf de naam op.

Stap 2

Als de fabrikant van deze videoadapter Nvidia is, bezoek dan de website https://www.nvidia.ru/page/home.html. Open het tabblad Stuurprogramma's en ga naar Stuurprogramma's downloaden. Voltooi de vijf items in het menu dat verschijnt: Producttype, Productserie, Productfamilie, Besturingssysteem en Taal. Wees zeer voorzichtig, want het installeren van het verkeerde stuurprogrammapakket kan leiden tot een onstabiele werking van de videokaart

Stap 3

Nadat u alle items heeft ingevuld, klikt u op de knop "Zoeken". Selecteer nu een geschikt programma en klik op de knop Nu downloaden. Wacht tot het downloaden van de software is voltooid. Installeer het gedownloade hulpprogramma en start uw computer opnieuw op.

Stap 4

Als je een ATI-videokaart gebruikt, volg dan de link https://www.amd.com/ru/Pages/AMDHomePage.aspx. Klik op het tabblad Ondersteuning en stuurprogramma's. Vul nu in het menu Drivers downloaden alle vier de items in en klik op de knop Resultaat weergeven. Selecteer de juiste software uit de voorgestelde lijst en klik op de knop Downloaden. Het wordt aanbevolen om de Catalyst Software Suite te downloaden

Stap 5

Installeer de gedownloade applicatie en start uw computer opnieuw op. Als u zelf geen geschikt programma kunt vinden, download dan de Sam Drivers-database. Voer DIA-drv.exe uit.

Stap 6

Wacht tot het programma automatisch de juiste software voor uw grafische kaart selecteert. Vink het vakje naast Video aan en klik op de knop Geselecteerde stuurprogrammapakketten installeren. Start uw computer opnieuw op nadat het installatieproces is voltooid.

Aanbevolen: