Hoe De Downloadsnelheid Te Beperken

Inhoudsopgave:

Hoe De Downloadsnelheid Te Beperken
Hoe De Downloadsnelheid Te Beperken

Video: Hoe De Downloadsnelheid Te Beperken

Video: Hoe De Downloadsnelheid Te Beperken
Video: Drugslab: Hoe het gemaakt wordt | Drugslab 2024, Mei
Anonim

Als uw gezin een computer gebruikt voor zowel werk als ontspanning, zult u zeker enig ongemak ervaren, vooral als de verbinding is ontworpen voor meerdere computers. Uw kind kijkt naar een tekenfilm, maar u kunt geen document opsturen. De snelheidsbeperking is echter configureerbaar, zoals de meeste computerinstellingen.

Hoe de downloadsnelheid te beperken
Hoe de downloadsnelheid te beperken

instructies:

Stap 1

Als u het bestand instelt om te downloaden met behulp van een downloadmanager, bijvoorbeeld Download Master, corrigeert u de downloadsnelheid in de instellingen. Om dit te doen, klikt u op het item "Actie" in het hoofdvenster van de software. Selecteer vervolgens de regel "Snelheid". Er wordt een lijst met vijf opties geopend. Activeer het tabblad "Verstelbaar". Er verschijnt een schuifregelaar op de onderste regel van de Download Master. Met zijn hulp kunt u de snelheid verlagen tot de waarde die u nodig hebt.

Stap 2

Torrent-clients zoals µTorrent hebben ook de mogelijkheid om zowel de download- als uploadsnelheid te beperken, wat handig is als je op de totale bandbreedte bespaart. Om de downloadsnelheid van een specifiek bestand te beperken, selecteert u het in de lijst in de kolom Torrentnaam. Klik er met de rechtermuisknop op, selecteer in het contextmenu dat wordt geopend de regel "Snelheidsprioriteit". Dan "Beperk downloads" of "Beperk uploads". Het nieuwe menu wordt standaard gemarkeerd als "Onbeperkt", u selecteert de gewenste waarde.

Stap 3

Om de snelheidslimiet voor torrents in te stellen, wijzigt u de algemene instellingen voor download-/uploadsnelheid. Klik in het µTorrent-menu op het tabblad "Instellingen" en vervolgens op het item "Configuratie". Ook kan het venster voor het wijzigen van de instellingen worden opgeroepen door de toetsencombinatie Ctrl + P. Klik op de regel "Snelheid". U ziet verschillende regels, waaronder "Algemene downloadsnelheidslimiet" selecteren en stel vervolgens de gewenste snelheidswaarde in KB / s in.

Stap 4

Er is een eenvoudig te gebruiken programma genaamd NetLimiter. Het wordt verstrekt voor een proefperiode van 28 dagen. Download het van de officiële website van de fabrikant, installeer het. Klik op het programmapictogram en klik vervolgens op "Openen". Stel het type verbindingssnelheidsdetectie in, bijvoorbeeld Mbps of KB. Stel de gewenste snelheidswaarde in het veld "Downloadsnelheid" in.

Stap 5

U kunt het gratis Traffic Shaper XP-programma gebruiken. Download het van de officiële website van de ontwikkelaar van de Bandwidth Controller en installeer het. Voer het programma uit - u ziet een venster met de tekst "Welkom bij de wizard voor netwerkconfiguratie". Klik op "Volgende" - "Downloadsnelheid" - "Downloadsnelheid", stel de gewenste waarde in, klik op "Volgende". Selecteer het type netwerkverbinding (meestal een lokaal netwerk), klik op "Volgende" - "Voltooien".

Aanbevolen: