Een Verwijderd Spel Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Verwijderd Spel Herstellen
Een Verwijderd Spel Herstellen

Video: Een Verwijderd Spel Herstellen

Video: Een Verwijderd Spel Herstellen
Video: How to get a FULL REFUND on PS4 GAMES/DLC (EASY METHOD) 2024, Mei
Anonim

Het herstellen van een verwijderd spel op een Windows-computer volgt de algemene principes van het herstellen van verwijderde bestanden. In sommige gevallen kunt u zich redden met de ingebouwde systeemtools, in andere gevallen moet u aanvullende software gebruiken.

Een verwijderd spel herstellen
Een verwijderd spel herstellen

instructies:

Stap 1

Controleer de inhoud van uw winkelwagen. Het is mogelijk dat het spel op afstand zich daar bevindt. Open in dit geval het contextmenu van het gevonden bestand door met de rechtermuisknop te klikken en de opdracht "Herstellen" te selecteren.

Stap 2

Probeer het vereiste bestand uit het archief te herstellen. Open hiervoor het hoofdsysteemmenu door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Configuratiescherm". Vouw de koppeling Systeem en onderhoud uit en vouw het knooppunt Back-up en herstel uit. Gebruik de opdracht Mijn bestanden herstellen en volg de aanbevelingen van de wizard.

Stap 3

Keer terug naar het hoofdmenu Start om een alternatieve methode te gebruiken om een verwijderd spel te herstellen en ga naar Computer. Bepaal de map waarin het gewenste spel is opgeslagen en open het contextmenu door met de rechtermuisknop te klikken. Geef het item "De vorige versie herstellen" op en zoek de vereiste regel in de lijst die wordt geopend. Open het gevonden item door te dubbelklikken en het te herstellen bestand naar het bureaublad van de computer te slepen.

Stap 4

Als alle bovenstaande stappen niet hebben geholpen, download en installeer dan een gespecialiseerde applicatie Recuva op uw computer, ontworpen om het herstelproces van verwijderde bestanden te vergemakkelijken en te automatiseren. Voer het programma uit en gebruik de opdracht "Analyse" in het hoofdvenster van het programma. Met deze actie wordt het station gescand dat is geselecteerd in de rij naast de knop. Wacht tot het proces is voltooid en zoek de gewenste game in de map van het dialoogvenster dat wordt geopend. Houd er rekening mee dat Recuva naast de bestandsnaam ook het volledige pad naar de locatie waar het bestand is opgeslagen, de grootte, de wijzigingsdatum en de herstelkans weergeeft. Selecteer het gewenste bestand en klik op de knop "Herstellen". Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop "Ja" te klikken in het venster dat het systeemverzoek opent en wacht tot het proces is voltooid.

Aanbevolen: