Hoe Bel Je Een Procedure?

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Een Procedure?
Hoe Bel Je Een Procedure?

Video: Hoe Bel Je Een Procedure?

Video: Hoe Bel Je Een Procedure?
Video: Hoe bel je anoniem met iPhone? 2024, Mei
Anonim

Delphi is een objectgeoriënteerde programmeertaal die de laatste tijd vrij vaak wordt gebruikt voor het ontwikkelen van applicaties voor Microsoft. Naast het feit dat deze taal vrij breed toepasbaar is, is hij nog steeds vrij licht in vergelijking met zijn analogen.

Hoe bel je een procedure?
Hoe bel je een procedure?

Noodzakelijk

redacteur voor delphi

instructies:

Stap 1

Open een programma dat u gewoonlijk gebruikt om in Delphi te programmeren. U kunt ook een gewoon notitieblok gebruiken, maar de taak wordt aanzienlijk vereenvoudigd door de aanwezigheid van een speciale editor, geselecteerd in overeenstemming met de programmeerfuncties. Voer de opgegeven voorwaarden volledig in de editor in.

Stap 2

Schrijf in de code die u hebt geschreven een sleutelwoord dat verantwoordelijk is voor het starten van een bepaalde functie, voer de naam in, voeg tekst toe met invoerparameters die er kenmerkend voor zijn. Bij het opmaken van de code worden natuurlijk haakjes gebruikt. Zorg ervoor dat je de namen van de functies controleert en maak er geen fouten in, want anders werkt het gewoon niet.

Stap 3

Bij het werken met de Delphi-programmeertaal doen zich vaak problemen voor, vooral in de beginfase van het gebruik ervan, dus besteed zoveel mogelijk tijd aan het opdoen van praktische vaardigheden. Dit geldt vooral voor degenen die niet eerder bekend waren met de Pascal-taal, waaruit Delphi enkele jaren geleden werd gevormd tot een op zichzelf staande taal. Er is veel literatuur over dit onderwerp; ook het theoretische gedeelte van deze problematiek verdient enige tijd. Het hele probleem ligt in het feit dat de meeste boeken zijn geschreven voor ervaren programmeurs die de filosofie van de taal de eerste keer gemakkelijk kunnen begrijpen. Probeer het boek "Delphi for Dummies" van Neil Rubenking te vinden in de schappen van boekwinkels, waarin het proces van programmeren in deze taal het duidelijkst wordt beschreven.

Stap 4

Als u tijdens het programmeren vaak twijfelt of niet weet hoe u deze of gene actie moet uitvoeren, registreer u dan op speciale thematische portals voor tijdige hulp en antwoorden op uw vragen.

Aanbevolen: