Zoeken Instellen In Opera

Inhoudsopgave:

Zoeken Instellen In Opera
Zoeken Instellen In Opera

Video: Zoeken Instellen In Opera

Video: Zoeken Instellen In Opera
Video: Kadaza instellen als startpagina in Opera [NL] 2024, Mei
Anonim

Met de populaire Opera-browser kan de gebruiker de programma-interface en zijn belangrijke functies verfijnen. In Opera kun je meerdere zoekmachines installeren en er een kiezen om naar te zoeken.

Zoeken instellen in Opera
Zoeken instellen in Opera

instructies:

Stap 1

Het instellen van de zoekopdracht, net als andere browseropties, wordt uitgevoerd vanuit het dialoogvenster "Instellingen", dat kan worden geopend door op de toetsencombinatie Ctrl + F12 te drukken, of door "Menu" - "Instellingen" - "Algemene instellingen" te selecteren.

Stap 2

Open het tabblad "Zoeken" in het hoofdinstellingenvenster. U ziet een lijst met zoekmachines die in uw browser zijn geïnstalleerd. U kunt elke zoekmachine aan de lijst toevoegen. Klik hiervoor op de knop "Toevoegen" en voer vervolgens het webadres van de zoekmachine in het veld "Adres" in.

Stap 3

In het veld "Naam" kunt u de naam van de zoekmachine invoeren en door het vakje "Gebruiken als standaardzoekservice" aan te vinken, stelt u deze zoekmachine in als de zoekmachine waarnaar uw zoekopdrachten zullen verwijzen. Om wijzigingen op te slaan, typt u één Latijnse letter in het veld "Sleutel". Door deze brief voor de aanvraag te plaatsen, wordt de zoekopdracht uitgevoerd met behulp van deze zoekmachine.

Stap 4

Indien gewenst kan de lijst niet alleen worden uitgebreid, maar ook worden verkleind door ongebruikte zoekdiensten te verwijderen. Om een zoekmachine te verwijderen, klikt u op de naam in de lijst en vervolgens op de knop "Verwijderen".

Aanbevolen: