Bladwijzers Overzetten Naar Opera

Inhoudsopgave:

Bladwijzers Overzetten Naar Opera
Bladwijzers Overzetten Naar Opera

Video: Bladwijzers Overzetten Naar Opera

Video: Bladwijzers Overzetten Naar Opera
Video: Import u0026 Export Bookmarks from Opera web browser 43,44,45 u0026 all versions - To Google chrome 2024, Mei
Anonim

Elke browser biedt de mogelijkheid om eerder opgeslagen bladwijzers over te zetten naar het nieuw geïnstalleerde programma. Als je net Opera bent begonnen, zorg er dan voor dat de bladwijzers die je nodig hebt op de gebruikelijke plaatsen kunnen worden verplaatst en geïnstalleerd.

Bladwijzers overzetten naar opera
Bladwijzers overzetten naar opera

instructies:

Stap 1

Het maakt niet uit welke browser je eerder hebt gebruikt. Door Opera te installeren, blijft u niet zonder uw bladwijzers. Om dit te doen, moet u ze eerst opslaan.

Stap 2

Als u van plan bent het besturingssysteem opnieuw te installeren of gewoon Opera-bladwijzers van de ene computer naar de andere over te zetten, opent u Opera en gaat u naar "Menu" - "Bladwijzers" - "Bladwijzers beheren". Klik op het menu "Bestand" - "Opera-bladwijzers exporteren". Selecteer een locatie op de schijf en klik op OK.

Stap 3

Als u Internet Explorer gebruikte, ga dan naar Bestand - Importeren en exporteren - Exporteren naar bestand. Volg daarna de aanwijzingen van de exportwizard door "Favorieten" en de gewenste bladwijzers uit de lijst te selecteren. Selecteer een locatie op de schijf en klik op "Exporteren".

Stap 4

Als u Mozilla Firefox heeft gebruikt, selecteert u Bladwijzers - Bladwijzers beheren - Importeren en afrekenen - Exporteren naar HTML in het menu. Selecteer de map op de schijf waar u het bestand wilt opslaan en klik op OK.

Stap 5

Het bestand met uw bladwijzers wordt dus opgeslagen. Nu kunt u naar Opera gaan en ze overbrengen naar de nieuwe browser. Ga in Opera opnieuw naar "Menu" - "Bladwijzers" - "Bladwijzers beheren". Klik nu op de knop "Bestand" en ga naar een van de items die beginnen met het woord "Importeren", selecteer de regel met de naam van de browser van waaruit u bladwijzers overbrengt. Er wordt een bestandsselectievenster geopend. Zoek het bestand dat u eerder hebt opgeslagen en klik op Importeren. Uw bladwijzers worden succesvol gemigreerd!

Aanbevolen: