Hoe Mail.ru-agent Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Mail.ru-agent Te Downloaden
Hoe Mail.ru-agent Te Downloaden

Video: Hoe Mail.ru-agent Te Downloaden

Video: Hoe Mail.ru-agent Te Downloaden
Video: Пару слов про Агент Mail.ru 2024, Mei
Anonim

Mail agent - ontworpen voor eenvoudige, comfortabele communicatie tussen mensen. Ingebouwde mogelijkheid om audio- en videogesprekken te voeren, evenals instant messaging (met verbeterde bescherming tegen spam). Extra functies zijn het verzenden van sms, de mogelijkheid om een vaste telefoon te bellen en de mogelijkheid om berichten uit te wisselen in populaire sociale netwerken als VKontakte, Odnoklassniki en in de ICQ-messenger. Vanwege het ontbreken van registratiekosten en de mogelijkheid om eenvoudig te downloaden van de officiële website, is de e-mailagent wijdverbreid geaccepteerd door internetgebruikers.

Hoe mail.ru-agent te downloaden
Hoe mail.ru-agent te downloaden

Noodzakelijk

  • - een computer met een geïnstalleerde browser
  • - toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Open een browser op je computer en ga naar de officiële downloadpagina van de mail-agent www.agent.mail.ru. Op dezelfde pagina vindt u een beschrijving van de functies van het programma, evenals wat er in de nieuwste versies is toegevoegd. Deze site bevat ook gedetailleerde instructies voor het gebruik van het programma, antwoorden op veelgestelde vragen, versiegeschiedenis, de mogelijkheid om een eerdere versie van het programma te downloaden. Er is een sectie "Hoe het eruit ziet", die in het kort en met afbeeldingen de belangrijkste kenmerken van het programma beschrijft

Stap 2

Zoek de knop "download Mail. Ru-agent" om de installatie van het programma te starten

Stap 3

Selecteer in het venster dat verschijnt de knop "start" (om het programma op deze computer te installeren) of "opslaan" (voor latere installatie op een andere computer).

Stap 4

Voer de installatie uit nadat u het bestand hebt gedownload door op de knop "Uitvoeren" te klikken in het venster dat verschijnt. Wanneer de installatie verschijnt, selecteert u de taal (slechts één!), Die constant zal worden gebruikt tijdens de installatie en in de daaropvolgende werking van het programma.

Stap 5

Vink de vakjes aan die nodig zijn in het verdere werk van het programma. U kunt één item of meerdere noodzakelijke items markeren. Hun korte beschrijving: "Maak van Mail. Ru een startpagina" betekent dat de pagina www.mail.ru wordt onmiddellijk geopend wanneer de browser wordt gestart; "Stel [email protected] in als standaardzoekopdracht" maakt het mogelijk om, indien nodig, de dienst zoeken te gebruiken; installatie van "sputnik@mail. Ru" zal het gebruik van het internet dat geassocieerd is met zowel Mail. Ru-diensten als gewoon surfen vergemakkelijken. Tijdens de installatie krijgt het de mogelijkheid om snelkoppelingen te maken voor het geïnstalleerde programma op het bureaublad en op uw snelstartpaneel om de e-mailagent eenvoudig te starten

Stap 6

Klik op de knop "Volgende" nadat u alle items hebt geselecteerd en wacht tot de installatie van het programma is voltooid. Nadat de installatie is voltooid, wordt de mailagent automatisch gestart. U kunt de accounts, het uiterlijk en de werking van het programma direct aanpassen. Het wordt aanbevolen om één account aan te maken en de rest eraan te "binden", in dit geval is het handiger om het programma te gebruiken.

Aanbevolen: