Hoe E-mail Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe E-mail Te Activeren
Hoe E-mail Te Activeren

Video: Hoe E-mail Te Activeren

Video: Hoe E-mail Te Activeren
Video: iPhone 7: How To Add Multiple Email Accounts 2024, Mei
Anonim

E-mail blijft een van de meest populaire communicatiemiddelen. Het wordt actief gebruikt voor zowel zakelijke als persoonlijke doeleinden. Het opzetten en activeren van een mailbox is helemaal niet moeilijk.

Hoe e-mail te activeren
Hoe e-mail te activeren

instructies:

Stap 1

Momenteel kan iedereen een e-mail starten. Het enige dat hiervoor nodig is, is internettoegang. In de toekomst zal het desgewenst mogelijk zijn om speciale mailclients te gebruiken - programma's die automatisch brieven van servers downloaden. Dergelijke programma's hebben in de regel geavanceerde functionaliteit: ze kunnen worden gebruikt om berichten op mappen te sorteren, de frequentie van servercontroles op nieuwe berichten aan te passen, enz. Voor de eerste kennismaking met de mogelijkheden van elektronische communicatie is een mailbox op één van de gratis servers echter voldoende.

Stap 2

Om e-mail aan te maken en te activeren, moet u een mailserver selecteren. Momenteel zijn de meest populaire www.yandex.ru, www.mail.ru, www.rambler.ru. De meest betrouwbare en functionele wordt beschouwd als de e-mailservice van Google - www.gmail.com. Het eerste dat u hoeft te doen, is u registreren en de mailbox zelf maken. Om dit te doen, selecteert u het item "Registratie" en vult u zorgvuldig alle vereiste velden in (meestal zijn ze gemarkeerd met een asterisk). Vergeet na het opgeven van het gewenste e-mailadres niet te controleren of het beschikbaar is.

Stap 3

Nadat u alle benodigde informatie heeft ingevuld, klikt u op de knop "Registreren" en voert u een speciale code in om te bevestigen dat de acties worden uitgevoerd door een persoon, niet door een robot. Klik daarna op OK - en de browser zal u doorverwijzen naar de aangemaakte mailbox. Vaker wel dan niet, is extra activering niet vereist.

Stap 4

Controleer of je e-mail goed werkt: stuur een testbericht naar iemand die je kent en controleer of de e-mail is ontvangen. Vraag daarna de ontvanger om u een reactie te sturen om ervoor te zorgen dat inkomende e-mail zonder onderbrekingen wordt ontvangen.

Aanbevolen: