Hoe Maak Je Een Afbeelding Van Bestanden

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Afbeelding Van Bestanden
Hoe Maak Je Een Afbeelding Van Bestanden

Video: Hoe Maak Je Een Afbeelding Van Bestanden

Video: Hoe Maak Je Een Afbeelding Van Bestanden
Video: Afbeelding omzetten naar vectoren - Illustrator 2024, April
Anonim

Door een afbeelding uit een map of bestanden te maken, kunt u informatie zonder verlies naar de schijf schrijven. Bovendien kunt u met deze procedure de inhoud van bestaande afbeeldingen wijzigen door er nieuwe gegevens aan toe te voegen.

Hoe maak je een afbeelding van bestanden
Hoe maak je een afbeelding van bestanden

Noodzakelijk

  • -Alcohol 120%;
  • - Nero.

instructies:

Stap 1

Gebruik het programma Alcohol 120% om een afbeelding te maken van bestanden op uw harde schijf. Download de gratis versie van dit hulpprogramma van de officiële site. Installeer het programma en start uw computer opnieuw op.

Stap 2

Lancering Alcohol 120%. Open het menu Virtuele schijven en voer 1 in het veld Aantal virtuele schijven in. Wacht tot de nieuwe schijf is gemaakt. Ga nu naar het menu Beeldvorming en wacht tot een nieuw venster wordt geopend.

Stap 3

Druk op de sneltoetsen Ctrl en P. Klik op de knop Volgende in het nieuwe menu. Klik op de knop Toevoegen en selecteer het gewenste bestand. Herhaal deze procedure als u andere bestanden in de afbeelding wilt opnemen.

Stap 4

Vink het vakje aan naast Leesfouten overslaan. Voer een naam in voor de te maken afbeelding. Geef het gewenste item op in het veld "Formaat". U kunt het beste de afbeeldingstypen ISO en MDF gebruiken. Selecteer een map om het resulterende bestand op te slaan. Klik volgende".

Stap 5

Vink het vakje aan naast 'Sluit het venster na het einde van de bewerking'. Wacht terwijl het programma de vereiste acties uitvoert.

Stap 6

U kunt ook een afbeelding maken van een set bestanden met behulp van het Nero-programma. Voer dit hulpprogramma uit. Selecteer in het hoofdmenu de dvd-modus.

Stap 7

Open het menu Dvd-kopie. Selecteer het tabblad Opnemen en vink het vakje aan naast Meerdere opnameapparaten gebruiken.

Stap 8

Klik nu op de knop "Kopiëren". Selecteer Image Recorder in de lijst met voorgestelde apparaten. Klik op de OK-knop. Voeg bestanden toe aan de toekomstige afbeelding. Voer de naam in en specificeer de map waarin het resulterende bestand zal worden opgeslagen.

Stap 9

Klik op de knop Kopiëren en wacht terwijl de nieuwe schijfkopie is gemaakt.

Aanbevolen: