Een Verwijderd Bestand Op Uw Computer Vinden

Inhoudsopgave:

Een Verwijderd Bestand Op Uw Computer Vinden
Een Verwijderd Bestand Op Uw Computer Vinden

Video: Een Verwijderd Bestand Op Uw Computer Vinden

Video: Een Verwijderd Bestand Op Uw Computer Vinden
Video: Verwijderde bestanden op de Mac herstellen met Disk Drill Pro 2024, April
Anonim

Velen bevonden zich in een situatie waarin de benodigde documenten van de computer werden verwijderd. Maar zelfs als u een bestand hebt verwijderd, betekent dit niet dat het niet op uw computer kan worden gevonden en hersteld. Er zijn verschillende gratis programma's beschikbaar om met deze problemen om te gaan.

Een verwijderd bestand op uw computer vinden
Een verwijderd bestand op uw computer vinden

Noodzakelijk

  • -computer;
  • -het internet.

instructies:

Stap 1

Zorg er allereerst voor dat het bestand inderdaad is verwijderd. Doorgaans worden Microsoft Office-documenten automatisch gekopieerd door AutoSave. Voer daarom de volgende handelingen uit om het bestand te vinden: druk tegelijkertijd op de Windows-knop (deze bevindt zich tussen de Ctrl- en Alt-knoppen) en de Engelse letter R. Er verschijnt een zoekvenster. Voer de naam van het ontbrekende bestand erin in zonder de extensie op te geven. Als het bestand inderdaad automatisch is gedupliceerd, vindt u het met een andere extensie.

Stap 2

Als het bestand nog steeds niet wordt gevonden, moet u het programma gebruiken. Een van de beste gratis software is Recuva. Je kunt het hier downloaden: https://www.piriform.com/recuva. Volg de link, klik op de groene knop Downloaden en selecteer vervolgens Recuva Free, namelijk op de link Downloaden van Piriform. Vink in het venster dat verschijnt het vakje naast "opslaan" aan en klik op "OK"

Stap 3

Zoek het gedownloade programma in "Mijn downloads" en open het. Er verschijnt een assistent (wizard) - deze is niet nodig, plaats gewoon een vinkje in het selectievakje en klik op Annuleren. Dan moet je de Russische taal in het programma zelf installeren. Klik op Opties, selecteer Taal en vervolgens - Russisch.

Stap 4

Klik in het programmavenster op de knop "Analyse". Er verschijnt een lijst met alle verwijderde bestanden. Geef in het venster naast de knop de naam op van het bestand dat u nodig hebt. Het programma zal het weergeven. Let op de kleur van de cirkel voor de naam van het weergegeven bestand, als het groen is, is het gemakkelijk om het bestand te herstellen. Als het oranje is, is herstel niet gegarandeerd. En als het rood is, kan het bestand niet worden hersteld. Met het programma kunt u ook enkele bestanden bekijken, zelfs als ze zijn verwijderd.

Stap 5

Om de bestanden die u nodig hebt te herstellen, plaatst u een vinkje in het selectievakje voor de bestandsnaam en klikt u op de knop "Herstellen".

Aanbevolen: