Hoe Een Wachtwoord Naar Een Zip-archief Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Wachtwoord Naar Een Zip-archief Te Verwijderen
Hoe Een Wachtwoord Naar Een Zip-archief Te Verwijderen

Video: Hoe Een Wachtwoord Naar Een Zip-archief Te Verwijderen

Video: Hoe Een Wachtwoord Naar Een Zip-archief Te Verwijderen
Video: 3 Ways To Unprotect Excel Sheets: Crack AND Restore Unknown Passwords 2024, April
Anonim

Er zijn waarschijnlijk geen gebruikers die niet met archieven te maken hebben gehad. Het voordeel van archieven is niet alleen dat je informatie kunt comprimeren, maar ook dat je er wachtwoorden op kunt plakken, waardoor de toegang tot het bestand wordt beperkt. Maar soms kunt u door nalatigheid een wachtwoord instellen en het na een tijdje vergeten. Ook zijn er recentelijk gearchiveerde bestanden met wachtwoorden op internet verspreid. Maar om toegang te krijgen tot het bestand, moet u betalen voor een wachtwoord.

Hoe een wachtwoord naar een zip-archief te verwijderen
Hoe een wachtwoord naar een zip-archief te verwijderen

Noodzakelijk

  • - Computeren;
  • - ARCHPR-programma.

instructies:

Stap 1

In dergelijke situaties rijst meteen de vraag over de mogelijke verwijdering van het archiefwachtwoord. Hoewel het onmogelijk is om het wachtwoord eenvoudigweg te verwijderen, omdat de bestanden in dergelijke archieven versleuteld zijn. De enige manier is brute kracht. Er zijn programma's waarmee u dit kunt doen, en als het in het geval van een rar-archief problematisch is om het wachtwoord te bepalen, aangezien veel afhangt van de lengte en het tekentype, in het geval van een zip-archief zijn de zaken anders, en de kansen om het wachtwoord met succes te decoderen zijn veel groter.

Stap 2

Download de nieuwste versie van ARCHPR-software en installeer deze op uw computer. Voer het programma uit. Klik op "Openen" in het menu. Zoek vervolgens met behulp van de bladerfunctie het gewenste archief, selecteer het met de linkermuisknop en klik vervolgens op "Openen" onderaan het venster. Zoek nu in het hoofdmenu van het programma de parameter "Type aanval". Klik op de pijl onder deze optie en selecteer Gegarandeerde WinZip-decodering. Druk daarna op "Start" in het programmamenu. Nu hangt veel af van de versie van de archiver waarmee dit archief is gemaakt. Als eerdere versies van de archiver zijn gebruikt om het te maken, is de kans op ontsleuteling groter, als nieuwe versies zijn, neemt de kans op een succesvol resultaat af.

Stap 3

Als de vorige methode u niet heeft geholpen, selecteert u "Overkill" in de parameter "Attack type". Ga dan naar het tabblad "Lengte". Stel voor een zip-archiefsituatie de lengte in tussen één en tien tekens. Als u het exacte aantal tekens weet, bijvoorbeeld als u uw persoonlijke archief decodeert en gewoon uw wachtwoord bent vergeten, hoeft u alleen maar dezelfde waarde in de minimum- en maximumkolommen in te voeren. Druk nu op "Start". Het wachtwoordzoekproces begint. Wees voorbereid op een lange wachttijd voordat het is afgelopen (de procedure kan meer dan tien uur duren). Nadat de bewerking is voltooid, verschijnt er een rapport. Als alles goed gaat, zal het wachtwoord daar zijn.

Aanbevolen: