Hoe Krijg Ik Een Wachtwoord Voor Een Archief

Inhoudsopgave:

Hoe Krijg Ik Een Wachtwoord Voor Een Archief
Hoe Krijg Ik Een Wachtwoord Voor Een Archief

Video: Hoe Krijg Ik Een Wachtwoord Voor Een Archief

Video: Hoe Krijg Ik Een Wachtwoord Voor Een Archief
Video: Hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen als ik mijn wachtwoord kwijt ben? 2024, Maart
Anonim

Met het programma Winrar kunt u het met een wachtwoord beveiligen wanneer u een archief aanmaakt - dan kan alleen u of de persoon aan wie u het wachtwoord hebt gegeven het openen. Wat als u uw wachtwoord bent vergeten? Je kunt proberen het te herstellen.

Hoe krijg ik een wachtwoord voor een archief
Hoe krijg ik een wachtwoord voor een archief

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Ga naar de site https://www.softportal.com/software-2332-advanced-rar-password-recovery.html om Advanced RAR Password Recovery 1.53. Klik op de knop "Download", wacht tot het programma naar uw computer is gedownload. Dit softwareproduct helpt u het wachtwoord voor het archief te herstellen. Het programma ondersteunt archieven die uit één bestand bestaan, het is ook eigenaar van alle compressiemethoden die in Winrar worden gebruikt. Het is uitgerust met een brute-force-module die krachtig genoeg is om u te helpen een complex wachtwoord uit het archief te halen. Het wachtwoord kan niet alleen uit het archief in rar-formaat worden hersteld, maar ook uit sfx

Stap 2

Voer het installatiebestand van het programma uit, volg alle installatiestappen. Open vervolgens het programma. Klik op de knop "Openen" op de werkbalk om het wachtwoord voor het archief te selecteren en te kraken. De naam van uw archief wordt weergegeven in het veld "Bestand". Selecteer in het veld aan de rechterkant het type aanval. De zoekopdracht gebruikt alle beschikbare tekens en vervangt hun combinaties als wachtwoord. Een maskeraanval selecteert karakters op basis van een specifiek attribuut dat kan worden ingesteld. Stel in de volgende velden de opties in die de opties voor het raden van het Winrar-wachtwoord beperken. Vink het vakje naast de commando's "Hoofdletter Latijn", "Latijn in kleine letters" aan of uit als u zeker bent van de samenstelling van de wachtwoordletters. U kunt zich ook beperken tot een bepaald aantal letters - hiervoor voert u in de velden aan de rechterkant letters in de velden "Begin met" en "Einde" in.

Stap 3

Schakel het selectievakje Alle nummers in om numerieke waarden toe te voegen aan de selectie-opties. Voeg een masker toe aan het vak aan de rechterkant om de iteratie-opties te beperken. ## - ## betekent bijvoorbeeld dat het wachtwoord vier tekens bevat, gescheiden door een streepje. Of ### 4 # - als u weet dat het wachtwoord uit 5 tekens bestaat, waarvan de vierde het cijfer 4 is. Vink het vakje naast de velden "Space", "All printable", "All special", aan of uit. "Alle cijfers", als u zeker bent van de samenstelling van de wachtwoordtekens.

Stap 4

Ga naar het tabblad "Lengte" en stel de geschatte wachtwoordlengte in, als u deze weet. Stel een minimum- en maximumlengte in om zoekopdrachten met wachtwoorden te beperken. Stel op het tabblad "Opties" de nodige instellingen in, selecteer bijvoorbeeld een prioriteit, vink het vakje "Minimaliseren naar lade" aan. Dan staat het programma op de achtergrond en kun je op de computer verder werken.

Aanbevolen: