Hoe Plaats Je Een Clanbadge?

Inhoudsopgave:

Hoe Plaats Je Een Clanbadge?
Hoe Plaats Je Een Clanbadge?

Video: Hoe Plaats Je Een Clanbadge?

Video: Hoe Plaats Je Een Clanbadge?
Video: NEW UPDATE!! CLAN BADGES u0026 MORE!! " Clash of clans " 2024, Mei
Anonim

Het clanteken is een onderscheidend symbool van de eenwording van spelers die samenwerken om meer invloed te krijgen. Een speler die zich bij een clan heeft aangesloten, kan altijd rekenen op de hulp van "wapenbroeders", zowel in een gevecht met andere clans als bij het voltooien van speurtochten.

Hoe plaats je een clanbadge?
Hoe plaats je een clanbadge?

instructies:

Stap 1

In verschillende MMORPG's - massaal multiplayer online RPG-games, kunnen de voorwaarden voor het creëren van een clan heel divers zijn. De meest voorkomende is het bereiken van een bepaald niveau. Ook moet de oprichting van een clan vaak worden betaald in spelvaluta of echt geld. De oprichting van een clan moet met volledige ernst worden benaderd. De naam, strategie en clanteken moeten bij elkaar passen.

Stap 2

Voer een ontmoeting met andere clanleiders die inspraak hebben in de keuze van tactieken en strategieën voor de ontwikkeling van je clan. Het is noodzakelijk om een reeks symbolen te ontwikkelen die op het wapen zullen worden geplaatst. Het is niet nodig om meteen een juist beeld te scheppen - met een groot aantal kiesgerechtigden kan dit erg tijdrovend zijn. Het volstaat om een algemeen beeld te krijgen van de clan van het teken en de symbolen die erop aanwezig moeten zijn.

Stap 3

In elke MMORPG die al heel lang bestaat, zijn er mensen die geld verdienen door een clan van tekens te creëren. Je kunt er zowel in spelvaluta als in echt geld mee betalen. De eerste optie heeft de voorkeur, omdat u in dit geval alleen uw wensen hoeft over te brengen en te kiezen uit de materialen die u leuk vindt zonder echt geld uit te geven.

Stap 4

Als je besluit om zelf een clanbord te maken, is de eenvoudigste optie om hun reeds bestaande afbeeldingen te selecteren. Gebruik hiervoor de zoekopdracht naar afbeeldingen die op het netwerk zijn geplaatst. De beste zoekkwaliteit wordt geleverd door Google.

Stap 5

Nadat u de afbeelding hebt gekozen die u nodig hebt of deze helemaal opnieuw hebt gemaakt, opent u deze met de Paint-editor. Sla de afbeelding op als een 256-kleurenbeeldformaat met bmp-extensie.

Stap 6

Open de gemaakte afbeelding met de ACDSee-editor. Het gebruik ervan is te wijten aan de hogere kwaliteit van de compressie dan in Paint. Verklein de afbeelding naar de afbeelding die wordt vermeld in de vereisten voor het maken van een clanbord. Je kunt ze zowel op de website van de game vinden als door contact op te nemen met de technische ondersteuning. Gebruik bij het uitzoomen de ClearIQZ-methode met de maximale compressieverhouding.

Stap 7

Afhankelijk van het type MMORPG kunnen de exacte stappen voor het installeren van een clanbord verschillen, maar in alle gevallen is het noodzakelijk dat u de maker van de clan of zijn leider bent. Ga naar het clanmenu en ga dan naar de instellingen. Klik op het pictogram van de afbeelding of op het opschrift "Stel clanbord in", selecteer vervolgens de afbeelding die u hebt gemaakt of schrijf handmatig het pad ernaartoe. Klik op OK, upload de afbeelding en sla de wijzigingen op.

Aanbevolen: