Hoe Maak Je Je Eigen Coach Voor Het Spel?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Je Eigen Coach Voor Het Spel?
Hoe Maak Je Je Eigen Coach Voor Het Spel?

Video: Hoe Maak Je Je Eigen Coach Voor Het Spel?

Video: Hoe Maak Je Je Eigen Coach Voor Het Spel?
Video: Games ontwikkelaar - Hoe maak je je eigen game? 2024, Mei
Anonim

Trainers dienen om het spelen van computerspelletjes gemakkelijker te maken. De spellen zelf zijn onderverdeeld in drie categorieën volgens het criterium van de complexiteit van het gebruik van dergelijke aanvullende materialen. Games die moeilijk te breken zijn, worden veilige games genoemd.

Hoe maak je je eigen coach voor het spel?
Hoe maak je je eigen coach voor het spel?

instructies:

Stap 1

Als u niet over de vaardigheden beschikt om met trainers voor games te werken, download dan de benodigde software van internet. Het is te vinden op de thematische forums die zijn gewijd aan het spel waarvoor je een trainer nodig hebt.

Stap 2

Als er geen trainer voor het spel is of als je het zelf wilt schrijven, gebruik dan een van de twee methoden: de eerste met behulp van scanners en debuggers (hier heb je programmeervaardigheden nodig), de tweede - met behulp van programma's die automatisch worden geschreven door trainers voor games.

Stap 3

Als je de eerste methode hebt gekozen, download dan de benodigde software van internet - ArtMoney, TSearch, Cheat Engine, OllyDBG, SoftIce enzovoort. Hier moet je zelf de code van het trainerprogramma schrijven met behulp van een scannerprogramma en een programma om met spelwaarden te werken. Je hebt ook een compiler nodig. Deze methode is relevant voor degenen die niet tevreden zijn met de trainers die automatisch door programma's zijn gemaakt, of voor degenen die elk aspect van het spel zelf willen aanpassen. Deze methode is ook geschikt in gevallen waarin het spel beveiligd is en je voldoende programmeervaardigheden hebt om te begrijpen hoe de software werkt.

Stap 4

Om op de tweede manier een gametrainer te maken, downloadt u de benodigde programma's voor automatische generatie; het zijn er veel. Dit kunnen Cheat Engine, TMK, Trainer Creation Kit, GTS, enzovoort zijn. Volg in dit geval gewoon de instructies van de menu-items. Opgeslagen trainers worden meestal later op internet geplaatst, zodat andere mensen ze kunnen gebruiken.

Stap 5

Vergeet ook niet om de instructies in de vorm van een Readme-bestand aan het bestand toe te voegen. Als je de trainer die op deze manier is gemaakt niet kunt gebruiken, is de reden hiervoor waarschijnlijk de bescherming van het spel.

Aanbevolen: