Meerdere Ps2-games Opnemen

Inhoudsopgave:

Meerdere Ps2-games Opnemen
Meerdere Ps2-games Opnemen

Video: Meerdere Ps2-games Opnemen

Video: Meerdere Ps2-games Opnemen
Video: 100 Underrated / Hidden Gem PS2 Games In 10 Minutes 2024, Mei
Anonim

Play Station 2 is een van de meest populaire videogameconsoles ter wereld. Voor dit platform brengen game-ontwikkelaars speciale versies van applicaties uit. Gewoonlijk is het voldoende om de afbeelding naar schijf te schrijven om de game voor het platform te branden. Maar er is een manier om meerdere games op één schijf te branden.

Meerdere ps2-games opnemen
Meerdere ps2-games opnemen

Noodzakelijk

  • - IsoBuster;
  • - ps2CDVDcontrole;
  • - Multilader;
  • - cddvdgen;
  • - dvddecrypter;
  • -PS2;
  • - afbeeldingen van spellen.

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat u maximaal zes games op één dvd kunt branden en dat de hoofdmap van de schijf niet meer dan dertig delen mag bevatten. Gebruik niet meer dan acht tekens of hoofdletters in de namen van archieven en mappen. Het totale gewicht van de archieven mag niet groter zijn dan vier gigabyte, meng geen NTSC- en PAL-games op één schijf.

Stap 2

Voer IsoBuster uit om bestanden uit de game-image te extraheren. Klik met de rechtermuisknop op het rode pictogram, selecteer Uitchecken en selecteer een willekeurige map. Volg deze stap voor alle games die u op de PS2-schijf wilt branden. Ga naar de map, verwijder alle bestanden met de naam SYSTEM. CNF, hun aantal is gelijk aan het aantal spellen.

Stap 3

Voer de toepassing Ps2CDVDCheck uit, vink het selectievakje Patch voor functionaliteit van dvd aan, zoek het op in de map games en download de bestanden met de naam SLES, SLUS. Maak een nieuwe map en kopieer de spelbestanden daar, evenals bestanden uit het Multiloader-archief, verwijder het LEEME: TXT-bestand, maak de map Afbeeldingen in deze map.

Stap 4

Om een schijf met PS2-games te maken, maakt u foto's die worden gemarkeerd wanneer u een game selecteert, de grootte van de afbeeldingen is 130 bij 155, jpeg-formaat. Maak ook een opstartimage van 512 bij 512 pixels voor het branden van schijven op de Playstation. Onderteken alle afbeeldingen in Latijnse hoofdletters, naamlengte - niet meer dan 8 tekens. Kopieer ze naar de map Afbeeldingen.

Stap 5

Zoek een bestand met de naam Multi.xml, open het in Kladblok en bewerk het. Zet de naam van het spel in het Naamlabel, schrijf de paden naar de afbeeldingen in het Afbeeldingslabel van de overeenkomstige spellen, zet de Sles of Slus die bij dit spel horen in het veld Pad. Sla uw wijzigingen op.

Stap 6

Maak een nieuwe map voor de afbeelding, start de toepassing CD_DVD-ROM Generator, maak een nieuw project, selecteer de optie DVD-ROM MASTER DISC. Open de map met de voorbereide bestanden, sleep deze naar het geopende programmavenster. Klik op VOLUME, vul de velden als volgt in: voer in het veld Sles 11111, Licentiegebied - Europa, Volume - multidvd in. Ga naar het menu Bestand, selecteer de optie IML-BESTAND EXPORTEREN, specificeer het pad naar de nieuwe map voor de afbeelding.

Stap 7

Voer CD_DVD-ROM Recording Unit Controller uit, open de gemaakte afbeelding ermee en exporteer deze naar dezelfde map. Verlaat het programma. Start DVDDecrypter, selecteer Extra - Maak dvd mds-bestand, stel het type in op "Alle bestanden", open de map met de afbeelding, selecteer de bestanden met de naam Final, klik op "OK", sla de afbeelding op in dezelfde map. Brand nu de afbeelding op schijf.

Aanbevolen: