Hoe De Registersleutel Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe De Registersleutel Te Vinden
Hoe De Registersleutel Te Vinden
Anonim

Het wijzigen van het register van het besturingssysteem kan nodig zijn in gevallen waarin de gebruiker de standaardparameters moet wijzigen en 'voor zichzelf' moet aanpassen. Door het register te wijzigen, kunt u de functies van het besturingssysteem uitschakelen die niet nodig zijn voor de gebruiker, de werking van apparaten blokkeren, de autorun-instellingen wijzigen en nog veel meer configureren. Maar voordat u een registersleutel wijzigt, moet u deze eerst vinden tussen de vele andere die zich in het systeem bevinden.

Hoe de registersleutel te vinden
Hoe de registersleutel te vinden

Noodzakelijk

  • - Computer met Windows-besturingssysteem;
  • - naslagwerk over het Windows-register van Klimov.

instructies:

Stap 1

Voordat u op zoek gaat naar een registerfiliaal, moet u weten waarvoor het precies verantwoordelijk is en dus ook de naam. Om erachter te komen, kunt u het beste speciale literatuur gebruiken, bijvoorbeeld de Windows-registerreferentie van Klimov, die u op internet kunt vinden en gratis kunt downloaden. Daarin is het systeemregister onderverdeeld in categorieën, is er een beschrijving van de registertakken waarvoor zij verantwoordelijk zijn, evenals zeer gedetailleerde informatie over het bewerken ervan. Zoek gewoon de gewenste categorie en daarin - de parameter die u wilt wijzigen. En dan - de registertak die overeenkomt met deze parameter.

Stap 2

U kunt de zoekservice ook rechtstreeks in het register zelf gebruiken. Om dit te doen, klikt u op "Start" en selecteert u het onderdeel "Alle programma's" en vervolgens - "Accessoires". Selecteer Opdrachtprompt in standaardprogramma's. Voer bij de opdrachtprompt Regedit in. Druk na het invoeren van de opdracht op Enter. Het venster "Register-editor" wordt geopend.

Stap 3

Klik bovenaan dit venster op de optie "Bewerken". Selecteer daarna in de lijst met opties die verschijnt "Zoeken". Kijk of alle items zijn aangevinkt in het venster dat verschijnt. Als er niet-aangevinkte items zijn, vink ze dan aan. Vink ook het vakje "Alleen voor volledige tekenreeks zoeken" aan. Het bevindt zich net onder de belangrijkste zoekparameters.

Stap 4

Voer in de zoekbalk de naam in van de registertak die u wilt zoeken. Klik vervolgens in de rechterbovenhoek van het venster op Volgende zoeken. Er verschijnt een klein venster met de naam "Bekijk register". Wanneer de registersleutel die u nodig hebt gevonden is, verschijnt deze in het venster Register-editor. Om een tak te wijzigen, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u respectievelijk de parameter "Wijzigen". Daarna verschijnt er een regel waar u de vertakking kunt bewerken.

Aanbevolen: