De Aanmaakdatum Van Een Document Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Aanmaakdatum Van Een Document Wijzigen
De Aanmaakdatum Van Een Document Wijzigen

Video: De Aanmaakdatum Van Een Document Wijzigen

Video: De Aanmaakdatum Van Een Document Wijzigen
Video: Serie 1 Office Word Les 6 Informatie toevoegen/wijzigen 2024, April
Anonim

Soms is het nodig om de datum te wijzigen waarop het bestand is gemaakt. Deze bewerking kan niet worden uitgevoerd met de standaardmiddelen van het besturingssysteem, omdat: Met Windows Verkenner kunt u alleen de wijzigingsdatum wijzigen. Om de eigenschappen van een bestand te bewerken, moet u de bestandsbeheerder gebruiken met een uitgebreide set functies.

De aanmaakdatum van een document wijzigen
De aanmaakdatum van een document wijzigen

Noodzakelijk

Totale commandant

instructies:

Stap 1

Als Total Commander nog niet op uw computer staat, kunt u deze downloaden via de volgende link https://wincmd.ru/plugring/totalcmd.html. Klik op de geladen pagina op de knop "Download" en geef in het geopende venster de map op die moet worden opgeslagen. Vervolgens moet u het installatiebestand uitvoeren en het hulpprogramma installeren, waarbij u alle tips van de installatiewizard volgt.

Stap 2

Voer het programma uit en druk in het venster dat verschijnt op de knop met het nummer dat wordt aangegeven in de prompt. Dit venster verschijnt totdat het programma is geregistreerd en hiervoor moet u een licentiesleutel kopen. Als u de aanmaakdatums van slechts een paar bestanden wilt wijzigen, hoeft u geen licentiesleutel aan te schaffen, de proefperiode voor het gebruik van het hulpprogramma is 30 kalenderdagen.

Stap 3

In het hoofdvenster van het programma ziet u 2 panelen, die qua structuur vergelijkbaar zijn met "Windows Verkenner". Zoek het bestand of de map waarvan u de eigenschappen wilt wijzigen, klik vervolgens op het bovenste menu "Bestanden" en selecteer "Kenmerken". Ga in het geopende venster "Attributen wijzigen" naar het middelste blok en vink het vakje naast de regel "Datum/tijd wijzigen" aan.

Stap 4

Verwijder de inhoud van het veld Datum en voer uw waarden in. Als u de datum van vandaag moet invoeren, klikt u op de knop "Huidige". Nadat u op deze knop hebt geklikt, kan de weergegeven waarde worden gewijzigd door de huidige tijd naar een andere te corrigeren. Om een andere datum in te stellen, vertrouwend op de kalender, maar zonder deze in een apart venster te openen, moet u op de knop met de afbeelding van twee pijlen drukken. Vouw in het geopende venster de vervolgkeuzelijst uit en selecteer de juiste datum.

Stap 5

Wanneer u klaar bent met het bewerken van deze velden, klikt u op OK of drukt u op Enter om het venster te sluiten. Raadpleeg vervolgens het bestand dat wordt gewijzigd en bekijk de eigenschappen ervan. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Eigenschappen, of druk op alt="Afbeelding" + Enter.

Aanbevolen: