De Aanmaakdatum Van Een Bestand Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Aanmaakdatum Van Een Bestand Wijzigen
De Aanmaakdatum Van Een Bestand Wijzigen

Video: De Aanmaakdatum Van Een Bestand Wijzigen

Video: De Aanmaakdatum Van Een Bestand Wijzigen
Video: Verkenner - Mapweergave aanpassen 2024, Maart
Anonim

Je hoeft niet het pad van de personages in Back to the Future te volgen om bestanden in de tijd te laten reizen. Enige communicatieve vaardigheden met het Total Commander-programma zijn voldoende.

De aanmaakdatum van een bestand wijzigen
De aanmaakdatum van een bestand wijzigen

Het is nodig

Totaal commandant-programma

instructies:

Stap 1

Totale commandant downloaden. Volg de link aan het einde van het artikel om een link naar de shareware-versie van dit hulpprogramma te vinden. Het werkt 30 dagen, maar dit is meer dan genoeg voor u.

Stap 2

Open het programma en klik met de linkermuisknop om het gewenste bestand of de gewenste map te selecteren. Om dit te doen, kunt u een van de twee hoofdvensters van het programma gebruiken, die met lijsten met bestanden. Het verplaatsen tussen harde schijfvolumes gebeurt op twee manieren. Ten eerste: gebruik de schakelaar bovenaan elk van de vensters met lijsten met bestanden. Ten tweede: gebruik het vervolgkeuzemenu om het te openen, klik op het pictogram in de vorm van een driehoek die naar beneden kijkt.

Stap 3

Klik op het menu-item "Bestanden" en vervolgens op "Kenmerken". Het venster "Kenmerken wijzigen" wordt geopend. Je zou geïnteresseerd moeten zijn in het veld in het midden van het venster. Voer in het veld Datum de dag, de maand en het jaar in in de notatie dd.mm.jjjj. Voer in het veld Tijd de uren, minuten en seconden in de notatie uu: mm: ss in. U kunt ook een speciaal menu gebruiken dat wordt geopend als u op de knop rechts van het veld "Tijd" klikt: de datum verandert met behulp van de kalender en de tijd - met behulp van de pijlen "Omhoog" en "Omlaag". Om nieuwe gegevens in te voeren, kunt u bovendien het toetsenbord gebruiken: selecteer de parameter met de linkermuisklik en voer het gewenste nummer in. Klik op OK om de wijzigingen door te voeren.

Stap 4

Let op de knop "Huidige". Als u erop klikt, worden de gegevens in de velden "Datum" en "Tijd" respectievelijk gewijzigd in de huidige. Nadat u de vereiste parameters hebt ingevoerd, klikt u op "OK" om ze op te slaan. Hier, in Total Commander, kunt u zien hoe het geselecteerde bestand of de geselecteerde map de aanmaakdatum heeft gewijzigd.

Stap 5

Houd er rekening mee dat als u de aanmaakdatum van een map wijzigt, de bestanden en mappen erin dezelfde opslagdatums hebben.

Aanbevolen: