Hoe De Datum Van Aanmaak Van Een Document Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Datum Van Aanmaak Van Een Document Te Achterhalen?
Hoe De Datum Van Aanmaak Van Een Document Te Achterhalen?

Video: Hoe De Datum Van Aanmaak Van Een Document Te Achterhalen?

Video: Hoe De Datum Van Aanmaak Van Een Document Te Achterhalen?
Video: Het samenvoegen van alle documenten 2024, April
Anonim

Wanneer we door een grote hoeveelheid gegevens proberen te navigeren, gebruiken we vaak de volgorde van bestanden op basis van bepaalde parameters, bijvoorbeeld op de datum van wijziging of aanmaak. Het is echter niet altijd mogelijk om de exacte informatie over het document te achterhalen.

Hoe de datum van aanmaak van een document te achterhalen?
Hoe de datum van aanmaak van een document te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Open de map waarin het document zich bevindt. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u nodig heeft, waarvan u de aanmaakdatum wilt weten. Open de parameter "Eigenschappen" in het contextmenu en bekijk de inhoud van het eerste tabblad in het venster dat verschijnt, de datum en tijd van creatie, bewerking, de computernaam van de auteur, enz. Zijn daar ook geschreven.

Stap 2

Houd er rekening mee dat elke manier om de aanmaakdatum van een document te achterhalen, u geen betrouwbare informatie kan geven, omdat alles afhangt van de instellingen van de computer waarop het oorspronkelijk is bewerkt. Als de systeemdatum verkeerd is ingesteld (dit gebeurt vaak wanneer de BIOS-parameters verdwalen), dan kunt u de datum waarop het document is gemaakt niet achterhalen, zelfs niet met programma's van derden, alleen de berekeningsmethode zal hier helpen.

Stap 3

Open de map waar het document dat u nodig hebt zich bevindt in bestandsbeheer Total Commander. Selecteer het, bekijk in een extra venster informatie over de datum van aanmaak, wijziging, auteur, enz. Voor beeldbestanden is er naast de datum van de foto ook een functie om het cameramodel te bekijken. Hetzelfde geldt voor andere beheerders voor het werken met bestanden op de computer, maar ook voor het catalogiseren van programma's en fotoalbums. Houd er rekening mee dat veel van hen speciale menu-items en extra vensters hebben met volledige beschikbare informatie over het bestand.

Stap 4

Als u de datum wilt weten waarop een audiobestand is opgenomen, rangschik dan de pictogrammen in de map op wijzigingsdatum. Selecteer in het menu "Bekijken" de optie in tabelvorm voor het bekijken van gegevens, in de kolom "Geregistreerd jaar" bekijk de beschikbare informatie. U kunt deze informatie ook bekijken in uw iTunes-bibliotheek, Windows Media Player en andere audio-opnamespelers die de functie hebben om bestanden aan de bibliotheek toe te voegen.

Aanbevolen: