Een Thema Toevoegen In Windows 7

Inhoudsopgave:

Een Thema Toevoegen In Windows 7
Een Thema Toevoegen In Windows 7

Video: Een Thema Toevoegen In Windows 7

Video: Een Thema Toevoegen In Windows 7
Video: Windows 7 Adding A New Domain User 2024, Mei
Anonim

Installatie van Windows-thema's kan zowel met standaardmiddelen als met toepassingen van derden worden uitgevoerd. Standaardthema's gebruiken de effecten die in het systeem zijn ingebouwd, terwijl programma's van derden u in staat stellen om diepere aanpassing van interface-elementen te bereiken die het uiterlijk van uw besturingssysteem aanzienlijk kunnen veranderen.

Een thema toevoegen in Windows 7
Een thema toevoegen in Windows 7

Standaard tools voor het installeren van thema's

Met standaardtoepassingen van het Windows 8-besturingssysteem kunt u de benodigde thema's installeren, die zowel van de officiële Microsoft-website als van bronnen van derden kunnen worden gedownload. De installatie van het thema kan eenvoudig worden uitgevoerd door elke gebruiker op wiens computer een versie van Windows is geïnstalleerd boven Starter of Home Basic. Deze distributies hebben een beperking voor het installeren van Aero-skins en ondersteunen geen gebruikerswijzigingen in de systeeminterface.

Ga naar de officiële Microsoft-bron en gebruik het gedeelte "Thema's" om het kleurenschema waarin u geïnteresseerd bent te downloaden. Zodra het downloaden van het themabestand is voltooid, navigeert u naar de map die u hebt opgegeven om te downloaden. Standaard worden alle bestanden van internet gedownload naar de map Downloads van de directory van de gebruiker.

Dubbelklik op het document met de extensie.theme en wacht tot het Aero-configuratievenster verschijnt. In de lijst die op het scherm wordt aangeboden, ziet u het nieuw gedownloade thema. Om het toe te passen, beweegt u de cursor over de naam en klikt u eenmaal met de linkermuisknop. Klik daarna op "Wijzigingen opslaan". Installatie voltooid.

Programma's van derden

Het installeren van thema's met programma's van derden gebeurt op een iets andere manier. U moet eerst een applicatie installeren die de standaard Windows-themamanager zal vervangen. Met behulp van programma's van derden wordt het ook mogelijk om thema's te gebruiken in Windows Home Basic en Starter.

Download de applicatie voor het wijzigen van het ontwerp van de officiële website van de ontwikkelaar. Een van de handigste programma's is Theme Resource Changer. Voor gebruikers van Starter en Home Basic is Personalisatie Panel de beste keuze.

Download ook VistaGlazz, Universal Theme Patcher of UxStyle Core. Deze toepassingen zijn vergelijkbaar in functionaliteit en hebben de functie om toegang te bieden tot het handmatig wijzigen van themabestanden en het toevoegen van uw eigen effecten.

Installeer alle gedownloade programma's en voer vervolgens Theme Patcher (VistaGlazz of Ux Style) uit om toegang te krijgen. Klik op de Patch-knoppen en wacht op de melding van de succesvolle bewerking. Na het installeren van de patch kunt u de gedownloade thema's ook handmatig kopiëren naar de systeemmap "Lokale schijf C:" - Windows - Bronnen - Thema's.

Voer het programma uit om het thema te wijzigen en de effecten aan te passen aan uw voorkeuren en de parameters die beschikbaar zijn in de menu-items. Specificeer het pad naar het bestand met stijlen of thema's in het programma voor verdere aanpassing van het uiterlijk. Alle kleurenschema's zijn online te vinden.

Aanbevolen: