Een Thema Toevoegen Aan Windows

Inhoudsopgave:

Een Thema Toevoegen Aan Windows
Een Thema Toevoegen Aan Windows

Video: Een Thema Toevoegen Aan Windows

Video: Een Thema Toevoegen Aan Windows
Video: How To Install Custom Themes In Windows 10 in 2020 (Fast and Easy) | Give your desktop a new look! 2024, Mei
Anonim

Met het Windows-besturingssysteem kunnen gebruikers het thema wijzigen, maar er is slechts een keuze uit een van de vooraf geïnstalleerde opties. Om andere thema's toe te voegen, moet u toepassingen van derden gebruiken.

Een thema toevoegen aan Windows
Een thema toevoegen aan Windows

instructies:

Stap 1

Start het Configuratiescherm en ga naar Eigenschappen voor Beeldscherm. Op het tabblad "Uiterlijk" kunt u verschillende opties opgeven voor het kleurenschema van systeemvensters en werkbalken, een ander lettertype en achtergrond voor het bureaublad instellen. De gemaakte varianten kunnen worden opgeslagen en in de toekomst als thema's worden gebruikt door ze op het tabblad Thema's te selecteren.

Stap 2

Download en installeer het programma om nieuwe Windows-thema's toe te voegen als u niet tevreden bent met de huidige. U kunt de beperkingen op het installeren van ontwerpopties van derden omzeilen door een patch te downloaden voor een bestand dat de juiste machtigingen specificeert. Het is dit bestand dat de melding veroorzaakt dat het systeem geen ondersteuning biedt voor thema's.

Stap 3

Zoek het hulpprogramma UxThemePatcher op internet en download het. Een alternatieve optie is Personalisatie Panel, dat geschikt is voor alle versies van Windows en Russisch en Engels ondersteunt.

Stap 4

Ga naar https://windowstheme.ru waar u nieuwe thema's voor Windows kunt downloaden en installeren. U vindt de bijbehorende knop onderaan het scherm. Bevestig de download van het bestand. De thema's die op de site worden gepresenteerd, zijn gratis.

Stap 5

Start het laadprogramma. U ziet een aanbieding om een personalisatiepaneel met extra opties te downloaden. Geef alleen het item Paneel personalisatie op. Wacht tot het downloadproces is voltooid.

Stap 6

Klik op "Ja, Uitvoeren" nadat het downloaden van het installatiebestand van het personalisatiepaneel is voltooid. Volg de instructies op het scherm. Het programma ontgrendelt de AERO-interface en doorschijnendheid in eenvoudigere versies van het systeem, en installeert ook 10 nieuwe thema's.

Stap 7

Start je computer opnieuw op. Nu kunt u via het "Configuratiescherm" thema's selecteren die van internet zijn gedownload en deze naar wens aanpassen.

Aanbevolen: