Hoe Maak Je Een Mooie Belettering Op Een Foto

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Mooie Belettering Op Een Foto
Hoe Maak Je Een Mooie Belettering Op Een Foto

Video: Hoe Maak Je Een Mooie Belettering Op Een Foto

Video: Hoe Maak Je Een Mooie Belettering Op Een Foto
Video: Hoe maak je je eerste foto met een spiegelreflexcamera? 2024, April
Anonim

U kunt een mooie inscriptie op de foto maken met behulp van een van de grafische editors. Deze programma's gebruiken vooraf geïnstalleerde systeemlettertypen, die niet erg divers zijn, en sommige ondersteunen helemaal geen Cyrillisch, wat de uitvoering van plannen belemmert. Laten we proberen dit probleem op te lossen.

Hoe maak je een mooie belettering op een foto
Hoe maak je een mooie belettering op een foto

instructies:

Stap 1

U moet beginnen met het vinden van het juiste lettertype dat de toon van de inscriptie zal bepalen en zal worden gecombineerd met de afbeelding op de foto. Om dit te doen, kunt u een van de sites gebruiken waar u gratis lettertypen voor elke smaak kunt vinden en downloaden: www.xfont.ru, www.ifont.ru, www.fontov.net enz

Stap 2

Probeer bijvoorbeeld een lettertype op de site te vinden www.xfont.ru. Gebruik de tabel bovenaan de pagina. Nadat u een lettertype hebt gekozen, klikt u op de naam ervan. Hier kunt u zien hoe het hele alfabet eruit zal zien als u deze lettertype-optie gebruikt. Houd er rekening mee dat sommige lettertypen Cyrillisch niet ondersteunen. Als u uw keuze heeft gemaakt, klikt u op de knop "Download" onderaan de pagina. Dubbelklik vervolgens op het gedownloade bestand en klik in het dialoogvenster dat wordt geopend op de knop "Installeren"

Stap 3

Voer nu het Picasa-programma uit op uw computer, dat u kunt downloaden van de officiële website van de ontwikkelaars op www.picasa.google.com en selecteer de gewenste foto op uw computer. Open de foto door erop te dubbelklikken. Zoek in het linkerdeelvenster het tabblad Basisbewerkingen en selecteer het item Tekst

Stap 4

Er verschijnt een werkbalk waarop u een lettertype kunt selecteren (het geïnstalleerde lettertype staat ook in de lijst), kleur, grootte, transparantie, randen - kortom alles wat u nodig heeft om een mooie en originele inscriptie te maken. U kunt het label ook verplaatsen, vergroten of verkleinen met behulp van een handige en intuïtieve tool voor tekstbeheer. Om het resultaat op te slaan, drukt u op Ctrl + S of kiest u de opdracht Opslaan als in het menu Bestand.

Aanbevolen: