Een Beschadigde Map Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Beschadigde Map Verwijderen
Een Beschadigde Map Verwijderen

Video: Een Beschadigde Map Verwijderen

Video: Een Beschadigde Map Verwijderen
Video: how to delete corrupted files 2024, Mei
Anonim

U bent vast herhaaldelijk het probleem tegengekomen van het verwijderen van mappen die niet op een standaard manier kunnen worden verwijderd. In de regel kunnen dergelijke mappen worden gebruikt door systeemprocessen, waardoor de daadwerkelijke verwijderingsprocedure niet beschikbaar is.

Een beschadigde map verwijderen
Een beschadigde map verwijderen

Noodzakelijk

Computer software

instructies:

Stap 1

Als u de beschadigde map niet op de standaard manier kunt verwijderen (mapmenu - verwijderen), kunt u dit op twee manieren doen. In het eerste geval hoeft u alleen uw computer opnieuw op te starten. Het tweede geval betreft het gebruik van speciale software. Laten we elk van de opties in meer detail bekijken.

Stap 2

Start je computer opnieuw op. Het is niet nodig om deze handeling uit te voeren door middel van de overeenkomstige knop op de systeemeenheid (deze is bedoeld voor gedwongen herstart). Open het startmenu en selecteer het afsluitgedeelte ervan. Hier moet u op het pictogram "Herstarten" klikken. Nadat het systeem opnieuw is opgestart, selecteert u de gewenste map en verwijdert u deze op de standaardmanier: selecteer deze, druk vervolgens op de knop "Verwijderen" en bevestig het verwijderen. Als de map in dit geval niet wordt verwijderd, moet u speciale software gebruiken.

Stap 3

Als alternatief kan de Uninstall Tool deze taak aan. U kunt het online downloaden. De applicatie is betaald, maar biedt een proefperiode van dertig dagen. Nadat u de Uninstall Tool hebt gedownload, installeert u deze op uw pc en start u het systeem opnieuw op.

Stap 4

Voer het geïnstalleerde programma uit. Verwijder de map op de standaardmanier. Bij het verwijderen verschijnt een melding dat de applicatie niet kan worden verwijderd. Klik op OK en wacht een paar seconden. Het programma zal u vragen om de processen met deze map te beëindigen. Bevestig het aanbod en verwijder de problematische map opnieuw.

Aanbevolen: