Hoe Vista Autoplay Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Vista Autoplay Uit Te Schakelen
Hoe Vista Autoplay Uit Te Schakelen

Video: Hoe Vista Autoplay Uit Te Schakelen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to Disable / Turn OFF TalkBack on a Huawei Mate 10 Pro 2023, Februari
Anonim

Opstarten is een speciale service die automatisch bepaalde applicaties start wanneer het besturingssysteem opstart. Het in- en uitschakelen van autorun-items in Vista is ingewikkelder dan in de vorige versie van Windows.

Hoe Vista autoplay uit te schakelen
Hoe Vista autoplay uit te schakelen

Noodzakelijk

CCleaner-programma

instructies:

Stap 1

Klik op Start - Uitvoeren om de Register-editor te openen en de opstartitems te verwijderen. Ga vervolgens naar de HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / Windows / CurrentVersion / branch en selecteer de sectie Uitvoeren. Het bevat een lijst met programma's die worden gestart bij het opstarten van het systeem. De lijst met programma's die voor een specifieke gebruiker zijn gestart, is te vinden in de registersleutel HKEY_ "Gebruikersnaam" / Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion, tak Uitvoeren. Bekijk de lijst met opstarttoepassingen en verwijder onnodige waarden.

Stap 2

Schakel automatisch afspelen uit voor programma's die zijn geselecteerd voor muziekdiscs of digitale camera's. Klik hiervoor op de knop "Start", selecteer "Configuratiescherm", ga naar het menu "Hardware en geluiden" en selecteer de optie "Automatisch afspelen". Schakel de optie "Automatisch afspelen gebruiken voor alle media en apparaten" uit.

Stap 3

Om de autorun-instellingen voor het apparaat te wijzigen, selecteert u het type media in de Multimedia-groep, zoekt u degene die u nodig hebt en selecteert u de actie die u wilt uitvoeren wanneer u het in uw computer plaatst. Klik op Opslaan.

Stap 4

Gebruik de CCleaner-app om het opstarten van Vista te beheren. Dit hulpprogramma is gratis, u kunt het downloaden via de link http://www.piriform.com/ccleaner. Het heeft een handige en eenvoudige autorun-lijsteditor. Voer het programma uit met beheerdersrechten, ga naar het tabblad "Service", klik op het item "Opstarten". Een lijst met toepassingen die samen met het besturingssysteem draaien, wordt weergegeven in het rechtervenster van het programma.

Stap 5

Selecteer het programma waarvoor u het opstarten wilt annuleren, klik op Uitschakelen en vervolgens op Verwijderen. Als u in de toekomst van plan bent om deze toepassing terug te brengen naar de autorun-lijst van het Vista-besturingssysteem, hoeft u deze niet te verwijderen, maar schakelt u de autorun van het programma uit.

Populair per onderwerp