Hoe Bestanden Over Te Zetten Op Een Lokaal Netwerk

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Over Te Zetten Op Een Lokaal Netwerk
Hoe Bestanden Over Te Zetten Op Een Lokaal Netwerk

Video: Hoe Bestanden Over Te Zetten Op Een Lokaal Netwerk

Video: Hoe Bestanden Over Te Zetten Op Een Lokaal Netwerk
Video: Android bestanden verplaatsen naar een SD-kaart: Hoe werkt dat? | Samsung u0026 You 2024, April
Anonim

Het internet heeft een enorm pluspunt: je kunt er alles in vinden wat je maar wilt. Maar in dit vat honing zit een klein vliegje: het downloaden van bestanden van internet duurt erg lang. Het downloaden kan enkele minuten duren (als het bestand klein is) tot enkele uren of zelfs dagen.

Hoe bestanden over te zetten op een lokaal netwerk
Hoe bestanden over te zetten op een lokaal netwerk

Noodzakelijk

DC ++ client, internet, ISP's lokale lokale netwerk, DC ++ client installatie-instructies

instructies:

Stap 1

Iedereen wil een film in uitstekende kwaliteit kijken, maar niet iedereen zal een bestand van enkele GB downloaden om deze in twee uur te bekijken. Hier komen lokale netwerken van providers gebruikers te hulp. Die. als u verbinding maakt met internet vanaf deze of gene provider, vraag dan of deze een lokaal netwerk heeft. Als dat zo is, heb je veel geluk. Lokalka verenigt alle computers in één netwerk met behulp van een server. En de downloadsnelheid over dit netwerk is meerdere malen sneller dan de snelheid van een gewone internetverbinding. U kunt een bestand van 10 GB maximaal een uur downloaden.

Stap 2

Om toegang te krijgen tot dit netwerk, moet u een DC-programma installeren, configureren en verbinding maken met verschillende hubs op dit netwerk. Dit alles is te vinden op de website of het forum van uw provider. Download en installeer elke DC++-client. De instructies met de programma-instellingen voor uw netwerk moeten zich ofwel in de map met het geïnstalleerde programma bevinden (als u het hebt gedownload van de website van uw provider), of u kunt het vinden op uw netwerkforum.

Stap 3

Na het installeren en configureren van het programma, moet u uw bestanden delen (d.w.z. beschikbaar maken om te downloaden). Om dit te doen, selecteert u in de programma-instellingen het item "bal" en geeft u het pad op naar de bestanden waartoe u andere gebruikers toegang wilt geven. Nu kunnen mensen deze bestanden downloaden van uw computer.

Stap 4

Nu hoeft u alleen nog maar de adressen in te voeren van die hubs die zich op uw lokale netwerk bevinden. U kunt deze informatie ook vinden op het forum of de website van uw provider. Na dit alles kunt u met een uitstekende snelheid verschillende bestanden overdragen en ontvangen via het lokale netwerk.

Aanbevolen: