Hoe Het Afspelen Te Vertragen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Afspelen Te Vertragen
Hoe Het Afspelen Te Vertragen

Video: Hoe Het Afspelen Te Vertragen

Video: Hoe Het Afspelen Te Vertragen
Video: Hoe te remmen op een motorfiets - Laboratorium "In een helm" 2024, April
Anonim

Bij het noemen van slow motion-weergave verschijnen om de een of andere reden de werken van de beroemde Zach Snyder direct voor onze ogen. Het is buitengewoon moeilijk om zoiets te doen met de kracht van een thuiscomputer, maar je kunt het toch proberen.

Hoe het afspelen te vertragen
Hoe het afspelen te vertragen

Noodzakelijk

  • -Sony Vegas 10;
  • -Sound Forge 10.

instructies:

Stap 1

Download video-editor Sony Vegas 10. Installeer het op uw pc. Start de editor aan het einde van het installatieproces. Open het menu Bestand en selecteer Openen. Zoek het gewenste bestand op uw computer, selecteer het door eenmaal te klikken met de linkermuisknop en klik op "Openen". Het benodigde bestand verschijnt in de werkruimte van de editor. Klik erop met de rechtermuisknop. Selecteer in het menu dat verschijnt het item "Eigenschappen". Als je de crack niet hebt gedownload, heet dit item Eigenschappen.

Stap 2

Klik vervolgens op het tabblad Videogebeurtenis en zoek het item Afspeelsnelheid. Standaard wordt hieraan de waarde 1 toegewezen. Als u het afspelen wilt vertragen, wijst u een fractionele waarde toe die kleiner is dan 1, maar niet minder dan 0, 25 is de maximaal toegestane minimumwaarde. Als je daarentegen de afspeelsnelheid sneller wilt maken, geef dan een waarde hoger dan 1, maar niet meer dan 4.

Stap 3

Synchroniseer de audiotrack met het videosignaal. Hiervoor moet je extra software downloaden, zoals een geluidsbewerkingsprogramma Sound Forge 10. Dat heb je zeker nodig, aangezien Sony Vegas 10 geen tools heeft om met geluid te werken.

Stap 4

Nadat de installatie is voltooid, start u Sound Forge om het afspelen van video en geluid te synchroniseren. Het bestandszoeksysteem is hetzelfde als in de eerder beoordeelde video-editor. Selecteer het bestand, waarna het programma het aan de werkruimte toevoegt. Sound Forge 10 kan ook videobestanden afspelen. Start de ingebouwde videospeler via het menu-item Beeld. Selecteer het videovoorbeelditem en vink het vakje ernaast aan.

Stap 5

Ga naar het tabblad Effecten en vervolgens naar Pitch en Shift om het afspelen langzamer te laten verlopen. Synchroniseer audio met video met behulp van een speciale schuifregelaar door deze naar rechts of links te verplaatsen. Nadat de synchronisatie is voltooid, klikt u op OK.

Aanbevolen: