Waarom Vertraagt de Flits?

Waarom Vertraagt de Flits?
Waarom Vertraagt de Flits?

Video: Waarom Vertraagt de Flits?

Video: Waarom Vertraagt de Flits?
Video: Waarom mag je niet flitsen in een museum? | Het Klokhuis 2024, Mei
Anonim

De flash player in uw browser is nodig om de multimedia-elementen van de internetbronnen af te spelen. Soms crasht de Adobe Flash Player-plug-in, wat wordt voorafgegaan door een lange "bevriezing" van de webpagina of de computer als geheel. Over het algemeen zijn problemen met de flash-speler een van de meest voorkomende problemen, maar op dit moment, met de release van updates, is het werken ermee veel handiger geworden.

Waarom vertraagt de flits?
Waarom vertraagt de flits?

Als plotseling, wanneer u de flash-speler in de browser opent, het afspelen van de video begint te "vertragen", drukt u op pauze en wacht u tot het mediabestand of een deel ervan naar uw computer is gedownload. Zorg ervoor dat elk programma dat veel systeembronnen nodig heeft voor zijn werk, niet op uw computer werd uitgevoerd.

Ook kan het afspelen van online video's "vastlopen" vanwege de parallelle download van een andere video in een nabijgelegen browservenster of -tabblad. Hetzelfde geldt voor de verschillende flashgames die sinds de komst van snel internet enorm populair zijn geworden onder computergebruikers. Ook treden bij het laden van dergelijke spellen meestal problemen op, op voorwaarde dat het menu of het spelproces zelf veel elementen bevat voor weergave en correcte werking. De bronnen van de videokaart en het internet zijn soms gewoonweg niet voldoende voor het soepel afspelen van multimedia-inhoud.

Als uw flash-speler onder andere omstandigheden vastloopt, controleer dan of er updates voor dit softwareproduct zijn. Meestal integreren gebruikers Adobe Flash Player in hun browser. Als je er een hebt geïnstalleerd, controleer dan de update op https://www.adobe.com/ru/. Let ook op speciale pictogrammen in het systeemvak, die berichten kunnen bevatten over de beschikbaarheid van updates voor uw softwareproduct op de server.

De flash player kan ook onjuist op uw computer zijn geïnstalleerd of na verloop van tijd kunnen de uitgepakte installatiebestanden beschadigd raken. Probeer in dit geval de nieuwste versie van dit programma te downloaden van de officiële website van de ontwikkelaar en installeer de speler met de vervanging van systeembestanden.

Aanbevolen: