Hoe Sony Vegas Te Russificeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Sony Vegas Te Russificeren?
Hoe Sony Vegas Te Russificeren?

Video: Hoe Sony Vegas Te Russificeren?

Video: Hoe Sony Vegas Te Russificeren?
Video: T-SONY VEGAS - DRIP DRIP- Official Video 2019 2024, April
Anonim

Waarschijnlijk zijn velen minstens één keer in hun leven een situatie tegengekomen waarin ze moeten werken met een programma waarvan de interface in het Engels is opgesteld. Natuurlijk, als er een meesterlijke beheersing van de taal is, zouden er in principe geen problemen moeten ontstaan. Maar gezien het feit dat de meeste gebruikers niet over voldoende taalvaardigheid beschikken, moet men zijn toevlucht nemen tot alternatieve methoden. Namelijk - tot Russificatie.

Hoe Sony Vegas te russificeren?
Hoe Sony Vegas te russificeren?

instructies:

Stap 1

Zoals de naam van de operatie suggereert, is russificatie de aanpassing van een buitenlands programma voor een Russisch sprekende gebruiker. Dat wil zeggen, de interface is volledig in het Russisch vertaald, wat het werk ongetwijfeld vereenvoudigt.

Stap 2

In de regel zijn extra hulpprogramma's in de vorm van een lokalisator aanwezig in alle gelicentieerde pakketten met het programma, daarom moet u onmiddellijk na het installeren van het programma op een computer dit hulpprogramma uitvoeren zodat de interface wordt vertaald in de taal die we nodig hebben.

Stap 3

Wanneer de crack zijn werk begint te doen, zal zeker de vraag verschijnen in welke map te installeren. Via het verkennerprogramma vinden we de map waarin het programma zelf is geïnstalleerd. Ook installeren we daar de nutsvoorzieningen. En pas nadat de installatie en Russification is voltooid, moet u "grunten", dat wil zeggen, voer de vereiste code in die zal worden bijgevoegd.

Stap 4

Als er software zonder licentie wordt geïnstalleerd (bijvoorbeeld gedownload van internet of een bestandshostingservice), bestaat de mogelijkheid dat er alleen een Engelse versie van het programma is. En de crack zal handmatig moeten worden doorzocht, door tonnen spam en afval te sorteren.

Stap 5

Wanneer het vereiste hulpprogramma is gevonden, wordt dezelfde bewerking uitgevoerd als in het geval van het gelicentieerde programma. De crack is geïnstalleerd in dezelfde map als Vegas zelf. In de regel wordt alle software standaard geïnstalleerd op het lokale station C in de map "programmabestanden". De gebruiker hoeft alleen maar de map "Sony Vegas" te vinden, deze te selecteren en daar te installeren.

Stap 6

Als alles correct en volgens het artikel is gedaan, zal het programma naar behoren werken zonder fouten en klachten van de gebruiker.

Aanbevolen: