Wat Zijn De Programma's Waarin Je Presentaties Kunt Maken

Inhoudsopgave:

Wat Zijn De Programma's Waarin Je Presentaties Kunt Maken
Wat Zijn De Programma's Waarin Je Presentaties Kunt Maken

Video: Wat Zijn De Programma's Waarin Je Presentaties Kunt Maken

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: SEA Programma. Deel 3: Hoe maak je een goede landingspagina. 2023, Februari
Anonim

Presentaties zijn een integraal onderdeel geworden van het leven van een modern persoon. Ze worden gebruikt bij educatieve activiteiten, educatief werk, tijdens verschillende evenementen. Gezien zo'n breed scala aan toepassingen voor presentaties, is de vraag welk programma u moet gebruiken om ze te maken gepast.

Wat zijn de programma's waarin je presentaties kunt maken
Wat zijn de programma's waarin je presentaties kunt maken

Presentatie is hun werk

Er zijn veel programma's voor het maken van computerpresentaties. Onder hen zijn de beroemde Microsoft PowerPoint, en Photodex ProShow Producer, en OpenOffice Impress, en Digistudio en vele anderen. Wat zijn hun voor- en nadelen, overeenkomsten en verschillen? Het antwoord op deze vragen kan alleen worden gevonden door ze beter te leren kennen.

De meest gebruikte presentatiesoftware van vandaag blijft Microsoft PowerPoint, dat voornamelijk wordt gebruikt door mensen die de standaardset applicaties gebruiken die in het Microsoft-kantoor zijn opgenomen. PowerPoint heeft veel mogelijkheden. Daarin kun je een onbeperkt aantal dia's maken, er is een functie "dia-ontwerper". Er is een uitgebreide bibliotheek met sjablonen die kunnen worden aangevuld door naar de officiële website van de ontwikkelaar te gaan. Daarnaast kunt u muziek, geanimeerde overgangen tussen dia's toevoegen aan een presentatie die is gemaakt met PowerPoint, de presentatietijd van elke dia instellen en een modus voor het wijzigen van kaders instellen. In termen van volume zijn kant-en-klare presentaties veel lichter dan werken die met behulp van andere programma's zijn gemaakt. En dit is slechts een klein deel van alle PowerPoint-opties die beschikbaar zijn voor de gebruiker.

De analoog van dit programma is OpenOffice Impress, dat werkt op basis van het Linux-besturingssysteem. Gezien de jeugd van de "as" zelf, en deze verscheen nog niet zo lang geleden op de markt, is het nog steeds de moeite waard om veel van de presentatietool te verwachten vanwege zijn imperfectie. Op dit moment bevindt de applicatie zich in de fase van verdere ontwikkeling en wie weet zal dit programma over een paar jaar zijn beroemde voorganger overtreffen. De tijd zal leren wat er daarna gaat gebeuren.

Laat me in de tussentijd een ander nuttig programma introduceren voor het maken van presentaties - Photodex ProShow Producer. Dit is een van de meest populaire en multifunctionele software waarmee je professionele videoclips kunt bewerken en kleurrijke diavoorstellingen en presentaties kunt maken van foto's en muziekbestanden. Het is ook vermeldenswaard een aantal voordelen, zoals ondersteuning voor het RAW-formaat, de mogelijkheid om interactieve titels te maken, handmatige bediening van de presentatie, de mogelijkheid om met één klik op het bijschrift van de afbeelding naar de geselecteerde dia te gaan, overlay " watermerken", ondersteuning voor meerdere lagen afbeeldingen, tekst, enz..NS. De voltooide presentatie kan zowel worden opgenomen voor weergave op een computer als op dvd.

Ze zijn het onthouden waard

Er zijn ook veel andere programma's voor het maken van presentaties, zowel betaald als gratis verspreid. Het is aan jou of je ze gebruikt of niet. Maar ze leren kennen is niet overbodig. Voor presentaties kunt u dus het programma "PhotoSHOW" gebruiken, waarin de duur van elke dia afzonderlijk wordt aangepast, er is een rijke bibliotheek met sjablonen voor afbeeldingsdecoratie, er zijn functies voor het maken van tekst en het bewerken van foto's.

Kingsoft Presentation maakt ook presentaties, maar het werken ermee kan bemoeilijkt worden door het ontbreken van Russisch in de interface. Het programma is in het Engels, maar als je enige ervaring hebt met presentaties, dan is het geen probleem om het in Kingsoft Presentation te maken. Overigens is het vermeldenswaard dat presentaties die zijn gemaakt in Kingsoft Presentation volledig compatibel zijn met andere toepassingen.

Digistudio is een Duits programma dat op de nieuwe engine is gemaakt en gratis wordt verspreid. Het voordeel van de applicatie is dat deze compatibel is met rasterafbeeldingen en vectoranimatie.

U kunt ook andere presentatiesoftware proberen en evalueren. Dit zijn Proshow Gold, Microsoft PowerPoint Web App, PowerPoint Viewer, Wondershare Flash Gallery Factory en anderen.Uiteraard beoordeel je deze aanvragen in dit geval.

Populair per onderwerp