Bestanden Uploaden Naar Een Geheugenkaart

Bestanden Uploaden Naar Een Geheugenkaart
Bestanden Uploaden Naar Een Geheugenkaart

Video: Bestanden Uploaden Naar Een Geheugenkaart

Video: Android bestanden verplaatsen naar een SD-kaart: Hoe werkt dat? | Samsung u0026 You 2022, September
Anonim

Bij het werken met een computer moeten zelfs de eenvoudigste handelingen voor het eerst worden uitgevoerd. Bestanden kopiëren en verwijderen, programma's en stuurprogramma's installeren - al deze acties lijken moeilijk en onbegrijpelijk voor een beginner, maar alleen totdat hij ze zelf doet. Tegenwoordig zijn de meeste mobiele apparaten - telefoons, tablets, enzovoort - uitgerust met sleuven voor een geheugenkaart. En voor gebruikers die er voor de eerste keer bestanden naar kopiëren, kan deze echt eenvoudige handeling ook ingewikkeld lijken.

Bestanden uploaden naar een geheugenkaart
Bestanden uploaden naar een geheugenkaart

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - geheugenkaart;
  • - kaartlezer.

instructies:

Stap 1

Om gegevens op een geheugenkaart te kunnen beheren, moet deze via een speciaal apparaat - een kaartlezer - op een computer zijn aangesloten. Het is beschikbaar in de meeste moderne laptops, of apart gekocht als USB-apparaat. Plaats de geheugenkaart in de juiste sleuf van de kaartlezer en als de kaart in microSD- of Sony M2-formaat is, hebt u mogelijk een adapter nodig die deze kaarten "converteert" naar hun tegenhangers in volledig formaat - respectievelijk SD en MS Pro Duo.

Stap 2

Open het paneel "Deze computer" op het bureaublad of gebruik het menu "Start" en wacht tot er een nieuwe regel verschijnt in de lijst met logische stations, die "Verwisselbare schijf" wordt genoemd en wordt geleid door de volgende letter in de lijst. Als de computer bijvoorbeeld drie logische stations heeft - C, D en E, krijgt de verwisselbare schijf de letter F toegewezen.

Stap 3

Selecteer deze logische schijf en ga ernaartoe. Open in het volgende venster de map met de bestanden die u naar de geheugenkaart wilt overbrengen en sleep de pictogrammen van de gewenste bestanden met de muis naar het verwisselbare schijfvenster. Als u meerdere bestanden achter elkaar moet kopiëren, selecteert u ze door de SHIFT-toets ingedrukt te houden of door de muis te gebruiken en de geselecteerde bestanden "in één keer" te slepen. Als de bestanden die je nodig hebt niet op een rij in de lijst staan, selecteer ze dan door de CTRL-toets ingedrukt te houden en er met de muis op te klikken. Nadat alle bestanden zijn gemarkeerd, laat u CTRL los en sleept u de volledige geselecteerde lijst naar het verwisselbare schijfvenster.

Stap 4

Verwijder vervolgens de geheugenkaart uit de kaartlezer en plaats deze terug in het apparaat waarin deze wordt gebruikt. Controleer hoe de gekopieerde bestanden worden weergegeven. Houd er rekening mee dat bestanden van een type dat niet door uw mobiele apparaat wordt ondersteund, hoogstwaarschijnlijk niet worden weergegeven. Ze blijven echter ruimte op de geheugenkaart innemen. Wees in dit geval niet te lui om de geheugenkaart opnieuw op de computer aan te sluiten en te verwijderen.

Populair per onderwerp