Opnemen Met Nero

Inhoudsopgave:

Opnemen Met Nero
Opnemen Met Nero

Video: Opnemen Met Nero

Video: Opnemen Met Nero
Video: Запись образа при помощи программы Nero Burning rom и Nero Express 2024, Mei
Anonim

Het populaire programma Nero Burning Rom wordt al heel lang door veel gebruikers gebruikt voor het branden van schijven. Met zijn uitgebreide mogelijkheden stelt Nero u in staat schijven in een groot aantal verschillende formaten te branden.

Opnemen met Nero
Opnemen met Nero

instructies:

Stap 1

Om een schijf te branden met Nero, start u het programma en klikt u op "Nieuwe compilatie". Afhankelijk van het soort schijf dat u wilt branden - cd of dvd - selecteert u de juiste sectie. Vervolgens moet u beslissen over de gewenste opname-optie. Er kunnen er veel zijn, maar meestal worden de volgende gebruikt voor opname:

DVD VIDEO - als u een dvd met video moet branden en u een kopie hebt van de map met de inhoud van de dvd.

Dvd-rom - als u een dvd wilt branden met uw gegevens (programma's, mappen, bestanden). Deze optie is ook geschikt voor het opnemen van elk type bestand om af te spelen met een computer.

Kopieer dvd - als u een dvd moet kopiëren vanaf een aangesloten optioneel dvd-station.

Cd-rom - als u een schijf moet branden die elk type bestand bevat om op uw computer af te spelen.

AUDIO-cd - als u een audio-cd (niet langer dan 80 minuten) moet opnemen voor weergave op alle soorten cd-spelers.

Stap 2

Nadat u de gewenste optie hebt geselecteerd, klikt u op "Nieuw" (Nieuw). Er gaat een venster voor je open, verdeeld in twee delen. Aan de linkerkant staat de inhoud van uw schijf (nog steeds leeg), aan de rechterkant - de inhoud van uw computer. Selecteer de bestanden die u wilt branden en sleep ze naar het linkervenster. Zorg ervoor dat de indicator voor toegestane schijfgrootte (onder in het venster) niet verandert van groen in rood. Als u de maximaal mogelijke grootte voor schrijven naar schijf hebt overschreden, verwijdert u onnodige bestanden en mappen.

Klik nu op de knop "Branden" ("Branden" of "Branden"). Uw schijf wordt gebrand.

Aanbevolen: