Hoe De Zune-software Te Gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe De Zune-software Te Gebruiken
Hoe De Zune-software Te Gebruiken

Video: Hoe De Zune-software Te Gebruiken

Video: Hoe De Zune-software Te Gebruiken
Video: Zune Software Tutorial for Complete Beginners 2024, Mei
Anonim

De Zune-software is een multimediaspeler waarmee u foto's, muziek en video's van uw computer naar uw telefoon kunt overbrengen. Bovendien kunt u met de Zune uw mobiele Windows Phone-systeem synchroniseren met uw computer. Iedereen kan uitzoeken hoe dit programma correct te gebruiken.

Hoe de Zune-software te gebruiken
Hoe de Zune-software te gebruiken

Omdat het bestandssysteem van Windows Phone van een gesloten type is, kunt u alleen via het Zune-programma mediabestanden uitwisselen tussen een pc en een mobiel apparaat. Om met deze applicatie aan de slag te gaan, moet u deze van internet downloaden en op uw pc installeren. Tegenwoordig ondersteunt de Zune-software bijna alle mobiele telefoonmodellen.

De Zune. installeren

U kunt de Zune-software installeren vanaf uw Nokia Lumia-telefoon of vanaf een eerder gedownload installatiebestand. In het eerste geval moet u uw mobiele apparaat op uw computer aansluiten, waarna het programma automatisch wordt geopend. Vervolgens moet u de Zune configureren volgens de instructies op het scherm.

In het tweede geval hoeft u alleen het Zune-installatiebestand uit te voeren en de opgegeven stappen te volgen.

Hoe media over te zetten met de Zune

Start de Zune-software en kies Opties> Verzameling. U ziet 4 mappen: Video's, Muziek, Afbeeldingen en Podcasts. Selecteer de gewenste map, klik op de knop "Beheren" en klik op het item "Toevoegen". Bepaal vervolgens welke media u naar uw telefoon wilt overbrengen. Start het programma opnieuw en ga naar het tabblad "Verzameling". De bestanden die u eerder hebt geselecteerd, bevinden zich hier. Ze moeten synchroniseren met uw mobiele apparaat.

Sluit hiervoor je telefoon aan op je computer, selecteer het bestand in het programma en klik er met de rechtermuisknop op. Er wordt een contextmenu geopend waarin u de optie "Synchroniseren met Nokia Lumia" moet selecteren.

Hoe u uw telefoonsoftware kunt updaten

Sluit uw telefoon aan op uw computer, start de Zune-app en ga naar Opties> Telefoon> Bijwerken. Wanneer de update start, volg dan de verdere instructies van het programma.

De Zune-software verwijderen

Er zijn twee manieren om de Zune-software te verwijderen: automatisch en handmatig. Als u de Zune automatisch wilt verwijderen, klikt u op het tabblad Dit probleem detecteren en oplossen en selecteert u Uitvoeren> Bestandsdownloads. Volg daarna de instructies van de wizard.

Om een programma handmatig te verwijderen, opent u station C en vervolgens de map Program Files. Zoek de Zune-toepassing erin en verwijder deze via het contextmenu.

Windows 8-bezitters kunnen een ander pad kiezen om het programma te verwijderen, namelijk Start> Installatie ongedaan maken> Instellingen> Een programma verwijderen. In de lijst met applicaties die wordt geopend, moet u het Zune-bestand zoeken en op de knop "Verwijderen" klikken.

Aanbevolen: