Een Virtuele Harde Schijf Maken

Inhoudsopgave:

Een Virtuele Harde Schijf Maken
Een Virtuele Harde Schijf Maken

Video: Een Virtuele Harde Schijf Maken

Video: Een Virtuele Harde Schijf Maken
Video: VeraCrypt verie verbeterd 2.0 een virtuele harde schijf aanmaken 2024, Mei
Anonim

De virtuele harde schijf is ontworpen om te worden gebruikt als een extra onafhankelijk opslagapparaat. De taken en doelen voor zo'n schijf kunnen heel divers zijn. Het hangt allemaal af van uw vereisten. Niet elke gebruiker zal echter in staat zijn om met deze bewerking om te gaan. Om een virtuele harde schijf te maken, moet u bepaalde regels volgen.

Een virtuele harde schijf maken
Een virtuele harde schijf maken

Noodzakelijk

Persoonlijke computer. Wees lid van de lokale groep Administrators

instructies:

Stap 1

Klik op de Start-knop om een virtuele harde schijf te maken. Klik vervolgens op het tabblad "Configuratiescherm". Selecteer "Beheer" en ga vervolgens naar "Hyper-V Manager". Klik op de actiebalk op Nieuw en selecteer Harde schijf. Met de wizard Virtuele harde schijf maken kunt u eenvoudig een virtuele harde schijf maken. Maak het jezelf meteen duidelijk dat VHD's niet kunnen worden gemaakt in mappen die codering gebruiken. De meeste opties die u kunt gebruiken om een virtuele harde schijf te configureren, verschillen afhankelijk van het type schijf dat u maakt. In alle situaties moet een naam en opslaglocatie worden toegewezen aan de voorwaardelijke harde schijf.

Stap 2

Volg de instructies op de pagina's van de wizard om de virtuele harde schijf te configureren. Voor een opeenvolgende overgang tussen de pagina's van de wizard, klikt u op de knop "Volgende". Om naar een specifieke pagina te gaan, klikt u op de titel van die pagina in het linkergedeelte. Om een virtuele harde schijf te maken, moet de gebruiker van het besturingssysteem lid zijn van de groep Administrators.

Stap 3

Het duurt even om de virtuele schijf te maken, dus u moet wachten. Nadat u de configuratie van de conventionele harde schijf hebt voltooid, klikt u op de knop "Voltooien". De virtuele harde schijf is klaar. Probeer alle bewerkingen volgens dit algoritme uit te voeren, aangezien het proces van het maken van virtuele harde schijven, indien onjuist geconfigureerd, tot ernstige computerstoringen kan leiden. Het is ook vermeldenswaard dat bijna alle virtuele harde schijven worden opgeslagen als speciale VHD-bestanden. Sla geen virtuele schijven op in mappen die op hun beurt NTFS-compressie gebruiken. Als u wijzigingen moet aanbrengen nadat u de virtuele schijf hebt gemaakt, gebruikt u de wizard Virtuele harde schijven wijzigen.

Aanbevolen: