Hoe Het Programma Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Programma Te Activeren
Hoe Het Programma Te Activeren

Video: Hoe Het Programma Te Activeren

Video: Hoe Het Programma Te Activeren
Video: HOE KAN IK WINDOWS ACTIVEREN? | TechTime 2024, Mei
Anonim

In de meeste gevallen is softwareactivering een voorwaarde voor het verder functioneren ervan. Dit geldt vaak voor betaalde programma's waarbij een licentie moet worden aangeschaft.

Hoe het programma te activeren
Hoe het programma te activeren

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Installeer de distributiekit van het programma op uw computer. Als je geen licentiesleutel hebt, haast je dan niet om deze te kopen - de meeste programma's hebben een proefperiode waarin je kunt bepalen of je dit programma echt nodig hebt. Het is ook handig als ik het een beetje moet gebruiken.

Stap 2

Als u een softwaredistributiepakket op uw computer hebt geïnstalleerd dat moet worden geactiveerd, zoek dan de licentiesleutel op het pakket of op de programmaschijf. Dit is alleen relevant als het softwareproduct afzonderlijk van het besturingssysteem of de computer als afzonderlijk product is aangeschaft.

Stap 3

Als u het softwaredistributiepakket hebt geïnstalleerd dat u van internet hebt gedownload, opent u de technische ondersteuningssite voor het softwareproduct en zoekt u het menu-item voor het kopen van licenties op de hoofdpagina. Houd er rekening mee dat u bij het betalen de echte gegevens moet invullen, zonder de minste fout te maken. Zorg er ook voor dat u betaalt op de officiële website van de programma-ondersteuning, controleer constant de adresbalk, dit zal u toelaten om fraude te voorkomen.

Stap 4

Nadat u de licentiesleutel voor uw product hebt gevonden, voert u het programma uit en opent u het activeringsvenster. Velen van hen voorzien in verschillende methoden, bijvoorbeeld via internet of telefoon, maar de eerste zal altijd het handigst zijn. Voer de productlicentiecode in het bijbehorende venster in, u kunt deze het beste kopiëren om typefouten te voorkomen.

Stap 5

Neem via internet of telefoon contact op met de ondersteuningsservice en door de licentiecode in te voeren, ontvangt u een extra productactiveringscode. Voer het in het juiste veld van het activeringsvenster van de toepassing in en voltooi het proces. Indien nodig. Registreer een kopie van het programma op de officiële website voor nieuws en updates.

Aanbevolen: