Een Afbeelding Schrijven Op Nero

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Schrijven Op Nero
Een Afbeelding Schrijven Op Nero

Video: Een Afbeelding Schrijven Op Nero

Video: Een Afbeelding Schrijven Op Nero
Video: Zucchero - Vedo Nero 2024, Mei
Anonim

Om virtuele schijfkopieën te maken, worden in de regel slechts enkele populaire hulpprogramma's gebruikt. Niet iedereen weet dat de meeste bewerkingen met dvd-stations krachtig kunnen worden uitgevoerd met behulp van het Nero-programma.

Een afbeelding schrijven op Nero
Een afbeelding schrijven op Nero

Noodzakelijk

Nero Multimedia Suite

instructies:

Stap 1

Installeer Nero Multimedia Suite 10. Start uw computer opnieuw op om de installatie van het programma te voltooien. Start het Nero Express-startscherm. Plaats het dvd-station waarvan u de afbeelding wilt maken in uw computer.

Stap 2

Open het menu Dvd rippen in het Nero-programmavenster. Wacht tot het nieuwe dialoogvenster verschijnt. Selecteer Kopieeropties.

Stap 3

Zoek het veld Bron. Klik op de pijl en wijs naar het dvd-station waar de bronschijf zich bevindt. Open het menu "Leesopties" door met de linkermuisknop op het gelijknamige tabblad te klikken.

Stap 4

Vouw de lijst met beschikbare opties in de kolom Profiel selecteren uit. Als u niet van plan bent een image van de installatieschijf te maken, selecteert u het veld Gegevens-dvd. Vink het vakje aan naast "Lezen met foutcorrectie". Hierdoor kan het programma het scannen automatisch herhalen voor specifieke sectoren. Deze functie is vooral handig bij het werken met bekraste schijven.

Stap 5

Schakel de optie Leesfouten negeren uit. Het gebruik van deze modus kan resulteren in een defecte beeldopname. Open het menu Kopiëren en zorg ervoor dat er twee schijflezers worden vermeld. De tweede apparatuur zou een virtuele schijf moeten zijn met de naam Image Recorder.

Stap 6

Klik op de OK-knop. Klik in het nieuwe dialoogvenster op Kopiëren. Wacht terwijl het programma de nodige bewerkingen uitvoert en een nieuwe virtuele schijf aanmaakt.

Stap 7

Installeer een programma om met ISO-bestanden te werken. Gebruik thuis de gratis hulpprogramma's Daemon Tools Lite of Ultra ISO. Open de inhoud van de gemaakte afbeelding met het geselecteerde programma. Zorg ervoor dat het werkt.

Aanbevolen: