Hoe Video Te Spiegelen

Inhoudsopgave:

Hoe Video Te Spiegelen
Hoe Video Te Spiegelen

Video: Hoe Video Te Spiegelen

Video: Hoe Video Te Spiegelen
Video: How to Mirror a Video Clip in Adobe Premiere Pro! Mirror a Clip in Premiere Pro! 2024, Mei
Anonim

Bij het verwerken van beeldmateriaal is het soms nodig om een videospiegeleffect toe te passen. De eenvoudigste manier om deze taak uit te voeren, is door de vooraf geïnstalleerde Windows Live Movie Maker te gebruiken, die u kunt vinden in de lijst met standaard Windows 7-toepassingen.

Hoe video te spiegelen
Hoe video te spiegelen

instructies:

Stap 1

Als u een eerdere versie van Windows (Vista of XP) op uw computer hebt geïnstalleerd, kunt u de toepassing Windows Live Film Studio downloaden van de officiële website op https://download.ru.msn.com/wl/moviemaker. Na de installatie start u het programma en voegt u uw video toe met de opdracht "Video's en foto's toevoegen" in het hoofdmenu.

Stap 2

Wacht tot het programma de film storyboard en selecteer vervolgens het frame dat u wilt spiegelen. U kunt één of meerdere frames selecteren, of het gehele videomateriaal. Om dit te doen, moet u frames selecteren door de Ctrl-toets ingedrukt te houden en fragmenten te selecteren met de cursor. Een andere optie is om alles te selecteren met de sneltoetsen Ctrl + A.

Stap 3

Ga naar het tabblad "Visuele effecten" in het hoofdmenu van het programma (standaard is het tabblad "Home" geopend). Om verborgen effecten te activeren, klikt u op het pijlpictogram onder aan de schuifbalk van de effectbalk. Selecteer in het gedeelte "Reflectie" een van de volgende opties: horizontale of verticale reflectie. Het effect wordt onmiddellijk toegepast. Klik op de afspeelknop in de navigatiebalk om het resultaat te zien. Als u tevreden bent met het resultaat, gaat u verder met de volgende stap - het videobestand opslaan.

Stap 4

Keer terug naar het tabblad Start en klik op de knop Film opslaan aan de rechterkant van de werkbalk. In het menu dat wordt geopend, beweegt u de cursor over een van de voorgestelde video-opname-opties om de tips te lezen en het juiste formaat voor de uiteindelijke video te selecteren.

Aanbevolen: