Hoe De Eigenaar Van Een IP Te Bepalen

Inhoudsopgave:

Hoe De Eigenaar Van Een IP Te Bepalen
Hoe De Eigenaar Van Een IP Te Bepalen

Video: Hoe De Eigenaar Van Een IP Te Bepalen

Video: Hoe De Eigenaar Van Een IP Te Bepalen
Video: Wat zijn IP adressen en hoe werkt dat? 2024, Mei
Anonim

Het is alleen zo dat, zonder reden, de gegevens van de klanten van het bedrijf niet aan derden worden verspreid, dus verzamel eerst de nodige gegevens die de relevantie van dit beroep bevestigen. Ook kunnen in sommige gevallen de gegevens van de eigenaar van het IP-adres alleen worden gevonden wanneer contact wordt opgenomen met wetshandhavingsinstanties.

Hoe de eigenaar van een IP te bepalen
Hoe de eigenaar van een IP te bepalen

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Ontdek eerst de eigenlijke betekenis van het IP-adres van de netwerkgebruiker. Dit is nodig om de gebruikte ISP verder te definiëren. Het proces om deze informatie te verkrijgen kan verschillen, afhankelijk van de bronnen die een bepaalde persoon bezoekt.

Stap 2

Als je het IP-adres van een forumlid wilt weten, neem dan contact op met de moderators of beheerders om deze informatie te verstrekken. Als u het IP-adres van een deelnemer aan een online game wilt weten, moet u hier hoogstwaarschijnlijk ook contact opnemen met de serverbeheerder of verschillende hulpprogramma's van derden gebruiken die speciaal voor deze game zijn ontworpen. In sommige gevallen zijn speciale rechtvaardigingen vereist om informatie te verkrijgen.

Stap 3

Dit adres kan ook worden verkregen met behulp van e-mailclients of met behulp van programma's die een directe verbinding gebruiken, bijvoorbeeld QIP- of Miranda IM-programma's gebruiken ze vaak om bestanden te verzenden, terwijl informatie over het adres via hun menu kan worden verkregen.

Stap 4

Nadat u het IP-adres hebt gevonden, gaat u naar een van de sites die, met behulp van deze identificatie, informatie geeft over de internetprovider, bijvoorbeeld

Stap 5

Ontdek de details van het bedrijf voor later contact met het bedrijf om de paspoortgegevens van de eigenaar te achterhalen. Deze hele procedure is vrij eenvoudig als u redenen heeft om contact op te nemen met de werknemers van het bedrijf. Wanneer u een proxyserver gebruikt die wordt gebruikt door de persoon waarin u geïnteresseerd bent, is het bijna onmogelijk om deze informatie te krijgen zonder contact op te nemen met wetshandhavingsinstanties, omdat het onwaarschijnlijk is dat ze de echte adressen van klanten vrijgeven.

Stap 6

In het geval dat u contact opneemt met wetshandhavingsinstanties, dient u bewijs te verstrekken dat de noodzaak van uw beroep bevestigt, elke bevestiging van schade die aan u is toegebracht door een persoon die voor u van belang is, bewijs van onwettige handelingen met betrekking tot u, enz., is hier geschikt.

Aanbevolen: