Hoe Het Land Van Montage Van Een Pc Te Bepalen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Land Van Montage Van Een Pc Te Bepalen
Hoe Het Land Van Montage Van Een Pc Te Bepalen

Video: Hoe Het Land Van Montage Van Een Pc Te Bepalen

Video: Hoe Het Land Van Montage Van Een Pc Te Bepalen
Video: Windows 10 - How to Set Up Remote Desktop Connection 2024, Mei
Anonim

Op sommige punten kan het handig zijn om het land van fabricage van een product te kennen. Dergelijke vragen kunnen zich bijvoorbeeld voordoen bij het overschrijden van de grens en bij het invullen van een douaneaangifte. Als er geen vragen zijn met hele producten, kan het behoorlijk moeilijk zijn om het land van montage te bepalen van een computer die uit meerdere componenten bestaat.

Hoe het land van montage van een pc te bepalen
Hoe het land van montage van een pc te bepalen

Noodzakelijk

het internet

instructies:

Stap 1

Raadpleeg de documentatie voor uw computer. De documentatie, garantiekaart of productverpakking moet aangeven waar de computer is vervaardigd. Kijk voor deze informatie op de Made in … Dergelijke documenten worden in de regel afgegeven bij aankoop van het apparaat. Als u dergelijke documenten niet hebt, kunt u dergelijke informatie op internet bekijken met behulp van zoekmachines, evenals programma's voor het lezen van elektronische documenten.

Stap 2

Fabrikanten Acer, Dell, Asus en anderen verkopen kant-en-klare computers onder hun merknaam. In dit geval komt het land van fabricage overeen met het land van montage van de computer en wordt dit noodzakelijkerwijs aangegeven op de productverpakking. Als de verpakking zoekraakt, kunt u de informatie over uw computer herstellen met behulp van het serienummer en model, die op de etiketten staan vermeld.

Stap 3

Als de computer het merk Depo, Formoza, Forum of andere aanduidingen van Russische fabrikanten heeft, wordt de computer in Rusland geassembleerd. U kunt de exacte plaats van montage achterhalen door de bijbehorende documentatie te bekijken. U kunt ook beoordelen op het merk van de fabrikant. Dat wil zeggen, u voert het merk van uw computer in de zoekmachines in en u krijgt informatie over waar deze zich bevindt. Je kunt zelfs de kaarten bekijken.

Stap 4

Als de computer geen voor de hand liggende merknaam heeft (verwar deze niet met de fabrikant van de computerkast), dan is deze hoogstwaarschijnlijk door de verkooporganisatie geassembleerd. Dergelijke vergaderingen hebben vaak geen eigen stempel en rechtskracht. En het land van productie zal in dit geval voor elk onderdeel anders zijn.

Stap 5

Als de verkoper geen certificaat heeft voor het assembleren en onderhouden van computers, hebt u een pc niet als een enkel apparaat gekocht, maar als een set componenten die tot een computer zijn samengevoegd. In feite maakt dit geen verschil, met dit verschil dat elk bord apart wordt aangegeven op de garantiekaart.

Aanbevolen: