Hoe Te Beschermen Tegen Virussen

Inhoudsopgave:

Hoe Te Beschermen Tegen Virussen
Hoe Te Beschermen Tegen Virussen

Video: Hoe Te Beschermen Tegen Virussen

Video: Hoe Te Beschermen Tegen Virussen
Video: Hoe uw handen te wassen om te beschermen tegen infecties (coronavirus, COVID-19, 2019-nCoV... 2024, Mei
Anonim

Betrouwbare bescherming tegen virussen voor uw pc is niet alleen het vermogen om in vrede te werken of te spelen, maar, wat nog belangrijker kan zijn, - het beschermen van de onschendbaarheid van uw persoonlijke gegevens. Om ervoor te zorgen dat uw computer geen externe bedreigingen ervaart, moet deze worden beschermd met een antivirusprogramma. Laten we eens kijken hoe u een antivirusprogramma kunt installeren met een gratis programma als voorbeeld.

Avast! - uw betrouwbare assistent bij het beschermen van uw pc
Avast! - uw betrouwbare assistent bij het beschermen van uw pc

Noodzakelijk

Om uw computer tegen virussen te beschermen, heeft u avast

instructies:

Stap 1

Ga naar de website van de fabrikant www.avast.ru, vul een eenvoudig registratieformulier in en klik op "Formulier verzenden"

Stap 2

Haal uw avast! Dit is nodig om uw antivirusprogramma niet 60 demodagen te laten werken, maar meer dan een jaar.

Stap 3

Om een sleutel op de website van het bedrijf te verkrijgen, volgt u de link "Registreren en verkrijgen van een sleutel voor de Home Edition".

Stap 4

Geef op het aanmeldingsformulier voor het verkrijgen van een sleutel twee keer uw e-mailadres op. Zorg ervoor dat dit adres correct werkt.

Stap 5

Controleer uw e-mail nadat de registratie is voltooid. U ontvangt een melding met het onderwerp avast! Registratie. Het bevat uw licentiesleutel.

Stap 6

Ga terug naar de website van de fabrikant avast!, ga naar het gedeelte Downloaden en volg de link Download avast! 4 Home-editie.

Stap 7

Klik op "Uitvoeren" of sla het installatiebestand op uw computer op. De installatie van het programma is vrij standaard.

Stap 8

Nadat de computer is geïnstalleerd en opnieuw is opgestart, verschijnt het welkomstvenster van avast!

Stap 9

Voer uw licentiesleutel in. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het avast!-pictogram, selecteer "Over avast!", klik op de knop "Licentiesleutel" en voer de sleutel in die u per e-mail hebt ontvangen. De antivirus is begonnen met zijn werk.

Aanbevolen: