Hoe Flv Naar Avi . Te Converteren

Inhoudsopgave:

Hoe Flv Naar Avi . Te Converteren
Hoe Flv Naar Avi . Te Converteren

Video: Hoe Flv Naar Avi . Te Converteren

Video: Hoe Flv Naar Avi . Te Converteren
Video: How To Convert FLV Files 2024, Mei
Anonim

Veel videobestanden kunnen moeilijk af te spelen zijn. Dit gebeurt bijvoorbeeld met een soort FLV-formaat, dat gebruikers vaak liever converteren naar AVI. Welke programma's zijn hiervoor nodig?

Hoe flv naar avi. te converteren
Hoe flv naar avi. te converteren

FLV is een indeling die vaak wordt gebruikt bij het opslaan en uploaden van video's naar internet. Dergelijke videobestanden worden in de regel op populaire videohostingsites geplaatst. Niet alle computers hebben echter programma's om dit bestandsformaat af te spelen. In dergelijke gevallen kunt u extra mediaspelers downloaden, of u kunt FLV eenvoudig hercoderen in een voor gebruikers bekender formaat - AVI. Dit is een kenmerk van verschillende programma's.

FLV naar AVI Video Converter

FLV naar AVI Video Converter is een heel eenvoudig programma dat zelfs een beginner aankan. Nadat u het hebt gestart, moet u op de knop Bladeren klikken, het FLV-bestand van uw harde schijf selecteren en op de knop Start klikken. Het hulpprogramma converteert de video en slaat een nieuw AVI-bestand op. De gebruiker kan de map specificeren voor het opslaan van de video.

Het programma biedt geen speciale extra instellingen, maar het belangrijkste is dat FLV is gecodeerd in AVI met behulp van de bekende Xvid-codec, die een vergelijkbare videokwaliteit biedt. Over het algemeen is FLV naar AVI Video Converter geschikt voor snel werken met video's die van internet zijn gedownload. Het programma is optimaal voor diegenen die de kenmerken van verschillende videoformaten niet willen bestuderen en snel een bestand willen openen dat standaardspelers niet kunnen afspelen.

Formaat Fabriek

Het is een goede FLV naar AVI-conversietool met krachtige tools om mee te werken. Tegelijkertijd kan Format Factory niet alleen met deze twee formaten werken - het kan ook veel video- en audiobestanden aan. Het programma kan zowel door een professionele als door een beginnende gebruiker worden gebruikt. Hier kunt u niet alleen FLV naar andere formaten converteren, maar ook de conversieparameters verfijnen.

Met Format Factory kunt u ook van meerdere videobestanden één videobestand maken. Het is ook mogelijk om met schijfimages te werken. Over het algemeen biedt dit programma een breed scala aan functies.

Elke Video Converter Professional

Dit programma wordt meestal gedownload door gebruikers die actief video's van internet downloaden naar verschillende apparaten: smartphones, tablets, tv-spelers, enz. Any Video Converter Professional heeft kant-en-klare kits voor video-aanpassing. De gebruiker hoeft niet te onthouden welke codec door dit of dat apparaat wordt ondersteund en welke schermresolutie het heeft. Al deze instellingen worden geregistreerd in de overeenkomstige profielen, die moeten worden geselecteerd voordat u begint met het converteren van FLV naar een ander formaat (niet alleen naar AVI, maar ook naar andere). De programma-interface kan worden aangepast voor verschillende talen, waaronder Russisch.

Aanbevolen: