Hoe De Achtergrond In Een Video Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Achtergrond In Een Video Te Veranderen
Hoe De Achtergrond In Een Video Te Veranderen

Video: Hoe De Achtergrond In Een Video Te Veranderen

Video: Hoe De Achtergrond In Een Video Te Veranderen
Video: HOE zet je een VIDEO als ACHTERGROND? Live Achtergrond! Makkelijk u0026 SUPER LEUK! pt2. 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel subtiliteiten in de kunst van videobewerking. Een daarvan vervangt de achtergrond in de video. Omdat ze de technologie van achtergrondvervanging kennen, kunnen video-editors de meest ongewone en effectieve resultaten behalen, en hun video's zullen kijkers verrassen en verrukken.

Hoe de achtergrond in een video te veranderen
Hoe de achtergrond in een video te veranderen

instructies:

Stap 1

Om de achtergrond door een video te vervangen, moet u eerst de benodigde frames opnemen op een effen en uniforme achtergrond (groen of blauw) en vervolgens het Chroma Key-effect in Sony Vegas Pro gebruiken bij het verwerken van de video.

Stap 2

Laad de vastgelegde video in Vegas Pro en start vervolgens het Chroma Keyer-effect door het te selecteren in de lijst met hoofdeffecten. Om vervolgens meer gedetailleerde en doordachte programma-instellingen te maken, schakelt u het effect uit in het Video Event FX-venster.

Stap 3

Pak de pipet op de werkbalk en klik in het voorbeeldvenster op de achtergrondkleur die u uit de video wilt halen. Schakel Chroma Keyer weer in zodat de groene achtergrond verdwijnt. De achtergrond wordt echter niet volledig verwijderd.

Stap 4

Om eindelijk de achtergrond te verwijderen en de video voor te bereiden voor overlay op een nieuwe achtergrond, selecteert u de optie Alleen masker weergeven in de instellingen. Kijk in de maskermodus welke objecten zwart en welke wit zijn. De te verwijderen achtergrond dient zo zwart mogelijk te zijn, zonder witte of grijze vlekken.

Stap 5

Wijzig de achtergrondverwijdering in de maskermodus door de parameter voor hoge drempel aan te passen. Als gevolg van de correctie moet het hoofdonderwerp van de video volledig wit zijn en de achtergrond volledig zwart. Pas vervolgens de parameter lage drempel aan om de resterende fragmenten van de achtergrond te verwijderen.

Stap 6

Pas op dat u de randen van het hoofdonderwerp van de video niet beschadigt. Maskermodus uitschakelen. Pas het Chroma Blur-effect op de video toe en stel het in op de maximale waarde om de randen van het onderwerp te vervagen en de gekleurde halo te verwijderen die mogelijk achterblijft bij het verwijderen van de achtergrond.

Stap 7

Start Chroma Keyer opnieuw en stel een laag Blur Amount in. Bedek de video met een nieuwe achtergrond.

Aanbevolen: