Hoe Het Flv-formaat Te Bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe Het Flv-formaat Te Bekijken
Hoe Het Flv-formaat Te Bekijken

Video: Hoe Het Flv-formaat Te Bekijken

Video: Hoe Het Flv-formaat Te Bekijken
Video: How to play FLV, MKV video file format on Windows 10 2024, Mei
Anonim

Bestanden met de extensie flv zijn vaak te vinden op internet. Dit zijn videobestanden, meestal gemaakt met Adobe Flash. De meeste video's op YouTube en vergelijkbare sites zijn op deze manier gemaakt. Ze worden niet altijd geopend met reguliere filmkijkprogramma's.

Hoe het flv-formaat te bekijken
Hoe het flv-formaat te bekijken

instructies:

Stap 1

Om het te bekijken, moet u een programma downloaden dat speciaal is ontworpen voor het bekijken van FLV-bestanden. Bijvoorbeeld:

Adobe Flash-speler

FLV Player

Installeer door de instructies van de installatiewizard te volgen. Er mogen geen problemen zijn in het proces. Alles is zoals gewoonlijk - druk op de knoppen "OK", "Akkoord", enz. Voer vervolgens uit en bekijk de flv-bestanden.

Stap 2

Als u in uw favoriete en bekende speler wilt kijken, installeer dan een programma om flv-bestanden om te zetten naar avi, mpeg4 of een ander formaat dat door uw speler wordt ondersteund.

Stap 3

Er zijn veel programma's voor het converteren van flv-bestanden, een van de handigste en gratis is SUPER©. Je kunt het hier downloaden - https://www.erightsoft.net/SUPER.html. Ook de installatie van het programma is standaard

Stap 4

Configureer het programma na de installatie. Geef bij de eerste keer opstarten de map op waarin de bestanden na de conversie worden opgeslagen. In principe is dit natuurlijk elke map, maar het is beter om een nieuwe te maken, en bij voorkeur op een andere schijf dan waar het besturingssysteem zich bevindt. Uiteraard moet deze schijf voldoende vrije ruimte hebben - videobestanden zijn niet klein.

Stap 5

Als u geen expert bent in het converteren van videoformaten, stelt u de conversie-instellingen als volgt in:

- Uitvoercontainer - avi (uitvoerbestandsformaat - AVI)

- Output Video Codec - DivX (gebruikte videocodec)

- Output Audio Codec - mp3 (gebruikte audio codec)

- Videoschaalgrootte - NoChange (verklein de afbeelding niet)

- Frame / sec - 25 (framesnelheid)

- Bitsnelheid kbps - 1008 (bitsnelheid)

- Laat alle andere instellingen ongewijzigd.

En ben je een expert, bepaal dan zelf welke instellingen je kiest.

Stap 6

Sleep vervolgens de film die u wilt converteren naar het programmavenster en klik op de knop "Encode (actieve bestanden)". Als het bestand groot is, duurt de conversie enige tijd.

Aanbevolen: