Hoe Prototype 2 Te Spelen

Inhoudsopgave:

Hoe Prototype 2 Te Spelen
Hoe Prototype 2 Te Spelen

Video: Hoe Prototype 2 Te Spelen

Video: Hoe Prototype 2 Te Spelen
Video: How To Download Prototype 2 Game On Pc For Free|100%Working|Free| Prototype 2 Crack Download Guide 2024, Mei
Anonim

Prototype 2 is het cultvervolg op het Prototype-spel, waarin de speler bijna alles mag doen wat hij wil. Natuurlijk kunnen beginnende gebruikers verschillende vragen hebben met betrekking tot dit spel.

Hoe Prototype 2 te spelen
Hoe Prototype 2 te spelen

Prototype 2

Prototype 2 is een vervolg op het originele spel, dat de speler een aantal vragen zal beantwoorden die na het einde van het eerste deel van het spel zijn overgebleven. Het belangrijkste verschil tussen het tweede deel en het eerste zit in de hoofdpersoon. Nu moet de speler een zwarte soldaat besturen - James Haller. De actie is, net als in het eerste deel van het spel, verdraaid achter het virus dat New York teisterde. Nu is de stad verdeeld in 3 delen: het besmette gebied, de tweede zone, dat is iets tussen het besmette gebied en het vrije en direct volledig vrij van besmette gebied, waar de beschermheren en oligarchen van deze stad wonen.

Hoe speel je Prototype 2?

Om dit spannende spel te spelen, moet je de schijf in het station plaatsen en installeren, volgens alle instructies. Als u geen cd hebt, kunt u een afbeelding gebruiken die de inhoud van de originele schijf simuleert. Om het te koppelen, moet u het Daemon Tools-programma installeren en op de knop "Afbeelding toevoegen" klikken en vervolgens doorgaan met de installatie.

Het spel start direct na het indrukken van de bijbehorende snelkoppeling en knop in het menu. In het tweede deel van de serie speelt de speler als James Haller. Hij is een militair die met een speciale missie naar een besmet gebied wordt gestuurd. Alex Mercer (de held van het eerste deel van het Prototype-spel) staat onverwachts op zijn pad en in feite begint het plot hier. Alex Mercer infecteert de sergeant met het beruchte virus dat niet weg te krijgen is. In dit opzicht krijgt Haller unieke kansen - hij kan langs de muren rennen, kleine vluchten over de stad maken, evenals extra ledematen, die hij tijdens het spel kan veranderen. Onderweg zullen de speler en zijn personage veel monsters ontmoeten die gemakkelijk kunnen worden aangepakt (met conventionele wapens of je eigen vaardigheden). Natuurlijk kan deze game niet zonder de slechteriken.

Het spel zelf dwingt de gebruiker om tijdens het spel een bepaalde beslissing te nemen. Je kunt patrouilles omzeilen, de gedaante van een arme kerel aannemen, of iedereen links en rechts afsnijden. De game bleek erg spannend en de plot zit vol met niet-standaard wendingen, die meer kenmerkend zijn voor sciencefictionfilms.

Om van het spel te kunnen genieten, hoeft de gebruiker het dus alleen maar te installeren. Natuurlijk zal spelen zonder muis en toetsenbord niet werken, omdat het met hun hulp is dat alle controle in het spel wordt uitgevoerd. Indien gewenst kunnen ze worden vervangen door een joystick.

Aanbevolen: