Berichten Herstellen

Inhoudsopgave:

Berichten Herstellen
Berichten Herstellen

Video: Berichten Herstellen

Video: Berichten Herstellen
Video: berichten verwijderen en herstellen met geluid) 2023, Maart
Anonim

Het herstellen van verwijderde e-mailberichten van de Outlook- en Outlook Express-toepassingen die deel uitmaken van de Microsoft Office-suite kan door de gebruiker worden uitgevoerd met behulp van de ingebouwde tools van het programma zelf of met behulp van aanvullende software.

Berichten herstellen
Berichten herstellen

Noodzakelijk

  • Bureaubladhulpprogramma's downloaden:
  • Scanpst.exe
  • Recovery Toolbox voor Outlook Express
  • Microsoft Outlook binnen het Office pakket

instructies:

Stap 1

Gebruik het speciale hulpprogramma Scanpst.exe dat bij Microsoft Outlook wordt geleverd om verwijderde e-mailberichten te herstellen. Om dit te doen, sluit u Outlook af en downloadt u het hulpprogramma Scanpst.exe dat zich standaard bevindt op: stationsnaam: ProgrammabestandenMicrosoft OfficeOffice.

Stap 2

Klik op de knop Bladeren in het programmavenster dat wordt geopend om te zoeken naar bestanden met de extensies.pst en.ost en bevestig de geselecteerde actie door op de knop Start te klikken. Wacht tot het proces is voltooid en klik op de knop Repareren in het nieuwe dialoogvenster om het reparatieproces te starten. Sluit het hulpprogramma af door op OK te klikken nadat het bericht Repareren voltooid is weergegeven en Outlook te starten.

Stap 3

Open het menu "Go" van het bovenste servicepaneel van het toepassingsvenster en selecteer het item "Lijst met mappen". Vouw de map Lost & Found uit in het dialoogvenster dat wordt geopend en zoek het verwijderde e-mailbericht.

Stap 4

Download en installeer de gespecialiseerde Recovery Toolbox for Outlook Express-toepassing op uw computer als u de Outlook Express-toepassing gebruikt. Open de link Verzonden items.dbx in de map aan de linkerkant van het programmavenster en start de procedure voor het lezen van bestanden door op de knop Bronbestand lezen in het bovenste paneel te klikken. Gebruik vervolgens de knop Map opslaan om de geselecteerde locatie op te geven voor het opslaan van de herstelde e-mailberichten.

Stap 5

Gebruik de opdracht E-mails opslaan in het hoofdvenster van de toepassing en selecteer de optie Alle e-mails opslaan in het vervolgkeuzemenu. Typ het pad van de Sorce Folder Path-regel in Windows Verkenner en navigeer naar de gewenste map door op de softkey met het label Enter te drukken. Maak een kopie van het bestand Verzonden items.dbx en sla het op waar u maar wilt. Verwijder het originele bestand Sent Items.dbx en start Outlook Express. Vouw de map met de naam Verzonden items.dbx uit om automatisch een nieuw leeg bestand te maken.

Stap 6

Zonder Outlook Express te sluiten, start u Windows Verkenner en selecteert u alle e-mails met de.eml-extensie. Verplaats de gemarkeerde bestanden naar de map Verzonden items van Outlook Express om ze te herstellen.

Populair per onderwerp