Hoe Invoegen In Een Pak In Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Invoegen In Een Pak In Photoshop
Hoe Invoegen In Een Pak In Photoshop

Video: Hoe Invoegen In Een Pak In Photoshop

Video: Hoe Invoegen In Een Pak In Photoshop
Video: How to create and resize tables in adobe photoshop - Easy way 2024, Mei
Anonim

Met Photoshop kun je vaker van outfit veranderen dan in het echte leven en zonder je portemonnee te schaden. Ook in fotosalons is soms vervanging van een pak nodig, bijvoorbeeld als een politieagent een foto nodig heeft voor documenten, maar hij geen uniform bij zich heeft.

Hoe invoegen in een pak in Photoshop
Hoe invoegen in een pak in Photoshop

Noodzakelijk

  • - Photoshop-programma;
  • - foto met een persoon;
  • - een foto voor het ophalen van een blanco pak of kledingstuk in PSD-formaat.

instructies:

Stap 1

Open de foto met het gewenste kostuum in Photoshop. Gebruik het gereedschap Lasso of Veelhoekige lasso om de kleding te selecteren. Als er meerdere kledingstukken zijn, selecteer ze dan elk afzonderlijk en kopieer ze naar een nieuwe laag: "Laag" (Laag) - "Nieuw" (Nieuw) - "Kopieer naar een nieuwe laag" (Laag via Kopiëren).

Stap 2

Sla deze meerdere lagen op als een PSD-bestand. Dit is het oorspronkelijke formaat van de Photoshop-editor. De afbeeldingen die erin staan, kunnen steeds opnieuw worden gebruikt voor bewerking. U kunt ook kant-en-klare kledingstukken online vinden.

Stap 3

Open in hetzelfde venster een foto met de persoon die je gaat aankleden. Het is wenselijk dat het object en het pak in dezelfde richting worden gedraaid, dan is het gemakkelijker om ze te combineren. De grootte en kwaliteit van de afbeeldingen mogen ook niet veel verschillen, anders moet de foto met hoge resolutie worden verkleind.

Stap 4

Als u tevreden bent met de achtergrond in de foto met het object, gebruikt u het gereedschap Verplaatsen om de lagen met de kleding naar het document met deze foto te kopiëren. De lagen met de kledingstukken dienen zich boven de laag met de aangeklede persoon te bevinden.

Stap 5

Pas de maat en positie van het pak aan ten opzichte van de persoon. Selecteer hiervoor de laag met het kledingstuk, klik op de menu-items "Bewerken" (Bewerken) - "Transformeren" (Transformeren) - "Vrije transformatie" (Vrije transformatie) of "Warp". Gebruik de schuifregelaars in verschillende delen van het gaas dat lijkt om de vorm van het pak naar eigen inzicht te veranderen.

Stap 6

Misschien hou je van een foto met kleding, achtergrond en lichaam en wil je er iemands gezicht in plaatsen. Selecteer dit gezicht en kopieer het naar een nieuwe laag. Breng deze laag over naar het document met die afbeelding. Gebruik de transformatietools om het formaat van het gezicht te wijzigen in verhouding tot de lichaamsparameters. Gebruik kleurcorrectietools om huidtinten, helderheid en meer te harmoniseren. Voeg de lagen samen en sla de afbeelding op.

Aanbevolen: