Een Pictogram Tekenen In Photoshop

Inhoudsopgave:

Een Pictogram Tekenen In Photoshop
Een Pictogram Tekenen In Photoshop

Video: Een Pictogram Tekenen In Photoshop

Video: Een Pictogram Tekenen In Photoshop
Video: How to Cartoon Yourself (#1 Step-by-Step PHOTOSHOP Tutorial) 2024, Mei
Anonim

Adobe Photoshop heeft, net als veel andere editors, genoeg functies om pictogrammen te maken. Het verschil is dat het het laden van kant-en-klare bewerkingen voor het bewerken van pictogrammen ondersteunt, die u kunt gebruiken bij het maken ervan.

Een pictogram tekenen in Photoshop
Een pictogram tekenen in Photoshop

Noodzakelijk

  • - Adobe Photoshop-programma;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Download en installeer Adobe Photoshop op uw computer. Absoluut elke versie van deze grafische editor is hier geschikt, omdat andere programma's ook kunnen omgaan met het maken van pictogrammen, die het gemakkelijkst te beheren en te werken zijn met bestanden met de.ico-extensie - dit is het formaat dat door pictogrammen wordt ondersteund.

Stap 2

Koop een verplichte softwarelicentie. Registreer het softwareproduct via internet of telefoon, als u dat nog niet eerder heeft gedaan. Start Adobe Photoshop en kies ervoor om een nieuw bestand te maken.

Stap 3

Stel het in op de gewenste grootte en teken vervolgens de belangrijkste elementen van de afbeelding met behulp van de werkbalk aan de linkerkant. Bewerk de afbeelding met behulp van het juiste menu bovenaan, pas indien nodig speciale filters toe om een of ander effect te geven. Sla de bestanden op in de juiste resolutie.

Stap 4

Profiteer van de speciale bestanden die in Adobe Photoshop worden geladen in de vorm van een bewerkingsgeschiedenis. Je kunt deze vinden op devianart.com in de sectie Acties. Download de bestanden die u leuk vindt en die passen bij de stijl van het geplande ontwerp van uw pictogram.

Stap 5

Kopieer de gedownloade bestanden naar het geschiedenisvenster, selecteer vervolgens degene die je nodig hebt en klik in het huidige bedieningsvenster op de knop met een pijl zoals Spelen op spelers. Ook op verschillende bronnen kunt u speciale filters vinden die zijn gemaakt voor het bewerken van pictogrambestanden. Ze verschillen voornamelijk alleen in de aanwezigheid van het gebruikelijke ontwerp voor pictogrammen.

Stap 6

Sla uw pictogrammen op in een definitieve map en gebruik ze vervolgens zoals u wilt. Om het pictogram van een element van het besturingssysteem te vervangen, gebruikt u het item "Eigenschappen" in het contextmenu wanneer u er met de rechtermuisknop op klikt. Geef vervolgens in de juiste sectie het pad naar de map op.

Aanbevolen: