Hoe U Uw Activeringscode Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Activeringscode Kunt Vinden
Hoe U Uw Activeringscode Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Activeringscode Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw Activeringscode Kunt Vinden
Video: Google Analytics Code - Waar kan ik die vinden? 2024, Mei
Anonim

Het is gebruikelijk om activeringscodes te gebruiken om verschillende advertentiebanners te verwijderen. Ze zijn te vinden op verschillende bronnen, waaronder de officiële websites van fabrikanten van antivirussoftware.

Hoe u uw activeringscode kunt vinden
Hoe u uw activeringscode kunt vinden

Noodzakelijk

Windows-installatieschijf, internettoegang

instructies:

Stap 1

Ik wil meteen opmerken dat het selecteren van de vereiste code niet de enige manier is om van een reclamebanner af te komen. Maar hoe het ook zij, het is de snelste en meest praktische methode.

Stap 2

Je hebt in ieder geval een computer of laptop nodig die niet is geïnfecteerd met de banner, of een mobiele telefoon met internettoegang. Volg deze link https://support.kaspersky.com/viruses/deblocker. Dit is de officiële site van Kaspersky Anti-Virus. Zoek het veld "Telefoon- of rekeningnummer" en voer het telefoonnummer in dat in de reclamebanner wordt vermeld

Stap 3

Klik op de knop Ontgrendelcode ophalen. Hoogstwaarschijnlijk geeft het systeem verschillende codes af. Probeer ze allemaal in te voeren.

Stap 4

Als geen van de voorgestelde codes is gevonden, herhaal dan de beschreven procedure op de website https://www.drweb.com/unlocker/index. In de rechter benedenhoek zijn er opties voor de meest populaire banners. Klik op de afbeelding die overeenkomt met uw advertentievenster. Er verschijnt één code aan de linkerkant om in het bannerveld in te voeren

Stap 5

Als u de juiste code niet kunt vinden om de virusbanner te verwijderen, gebruik dan het hulpprogramma Dr. Web Curelt. Je kunt het downloaden door op de link te klikke

Stap 6

Installeer dit programma en schakel het in. Activeer het systeemscanproces. Het hulpprogramma zou automatisch geïnfecteerde bestanden moeten vinden en verwijderen. Nadat u de banner hebt verwijderd, moet u het systeem scannen met uw antivirusprogramma.

Stap 7

Soms is het onmogelijk om de juiste code te vinden om een advertentiebanner te verwijderen. Dit kan gebeuren doordat een bepaald virus nog niet door specialisten is onderzocht. In dergelijke gevallen helpen de systeemherstelfuncties.

Stap 8

Plaats de Windows 7 (Vista) installatieschijf of Windows XP LiveCD in het station. Voer het installatieprogramma uit. Selecteer "Systeemherstel". Geef het herstelpunt op dat is gemaakt voordat de virusbanner verscheen. Voer het programma uit. Nadat u uw computer opnieuw hebt opgestart, zou de banner moeten verdwijnen.

Aanbevolen: